Witam Ciebie
Zapraszam na nasza strone oraz na nasz server 24/7 - najlepszy amx najlepsze pluginy
Zapraszam na strone http://www.effective-team.info
Szukamy pracowników do biura "REKLAM"
Potrafimy bardzo duzo zaoferowac
Oczekujemy tylko DOBREJ REKLAMY
Szukamy pracowników "NEWSMEN"
Oczekujemy tylko stalych informacji z e-sportu na stronie
Potrafimy bardzo duzo zaofernowac
Klan Black DeVils szuka Graczy
Counter-Strike:Source
Kontakt ::
-GG :: 13420577
-Strona Klanu :: www.blackdevils.ugu.pl
Co Oferuje Tobie Jeżeli Uda Się Tobie Dostać Do Klanu Black DeVils
Oferuje
Cześć! Mam problem z moim serverem, który próbuje zrobić przez Dedicated Server.
Odblokowałem porty na mojej stronie routera, otóz, wygląda to tak:
Server Adress IP: 192.168.1.2
External Port Start: 27015
External Port End: 27015
Protocol: UDP
POMOCY BŁAGAM Mam steama jak chce się połączyć z servem non steam pisze mi
This server is using an older protocol ( 47 ) than your client ( 48 ). If you belive thig server is outdated, you can contact the server administratot at tw.
POMOCY
Witam!
Szukam klanu non steam z serverem. Nie musi on być "pro", ponieważ sam za takiego gracza się nie uważam. Gram stosunkowo któtko-6 miesięcy. Mój nick to tit_num. "Skilla"(o ile takiego posiadam) nabywałem zazwyczaj na przypadkowych serverach(nie licząc serveru Elite team, klanu white rabbit,...
Witam! Wczoraj założyłem server cs 1.6 non steam. Z graniem wszystko ok, wszycy mogą wejść brak problemów z pingiem. Ale na servie nie działa auto-buy( chodzi mi o "b" a potem "a") komendy glosowe(w stylu go,go,go!) z tym, że wyswietlają sie na ekranie ale nie slychac ich. Jak mam naprawic te...
Witam mam serva zrobionego przez dedicated server (tak żeby poćwiczyć z kumplami) ale niestety niektórzy moi koledzy mają ping od 600-1100 a niektórzy 50-10 co mam zrobić żeby oni mieli też normalny ping jak każdy?
P.S I ci co mają taki dużu ping nie mają włączonego emule lub gg itp.
Witam, 3 dni temu kupiłem sobie server na gamepadzie (gamepad.pl) i chciałem zamienić go na nonsteama. Oczywiscie skorzystalem z najwiekszej skarbnicy wiedzy czyli google.pl i znalazlem artykul na wiaderko.com :D
Postępowałem zgodnie z krokami krok po kroku, ale oczywiscie nie wyszlo mi....
zrobilem server przez hlds i wszysko dziala mam ip widze server i jego nazwe ale problem jest kiedy chce sie na niego weisc bo wyskakuje wtedy Invalid CD KEY a chcialem zeby mozna na nim garac na non steam szukalem w googlach jak zrobic to zeby dalo sie grac ale tam nic niema konkretnego na ten...
Instalacja gry i podstawy
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u