Niestety team Cyber Pro Players jest do wymiany każdy z innego powodu i szukam 5 graczy
Ale żeby sie dostać:
Nie wiesz co to TP | NIE PISZ
Nie byłeś nigdy w klanie | NIE PISZ
Nie masz słuchawek i mikrofonu | NIE PISZ
Wyznajesz zasadę ffa is maj lajf(FFA is my life) | NIE PISZ
Ostatnio Lamisz | NIE PISZ
Nie umiesz ocenić swojego skilla | NIE PISZ
Nie wiesz co to CL | NIE PISZ
Nie masz zamiaru słuchać CL | NIE PISZ
Chyba nic nie zapomniałem a teraz wymagania:
Staż: 2 lata(I więcej)
Skill: Med-(Mile widziane więcej)
Programy jak Ventrillo,TS,mIRC ON
Konto na Gamebite,ESL
Klany: Muszą być pare i przynajmniej jeden poważny z taktykiem
Czas: To bardzo ważne,jeśli powiem że musisz być to musisz być czyli dużo wolnego czasu.
TP bardzo ogarnięte.
Ogarniecie i mózg w grze.
Powage bo jeśli mi sie rozbeczysz po przegranym sparze albo zaczniesz wyzywać kolegów że to ich wina automat Out.
Pewność: Musze mieć pewność że zaraz nie odejdziesz jeśli szukasz czegoś na chwile i nie masz zamiaru prawie nic poświęcać dla klanu zapomnij dzieciaczku.
Możliwość płacenia co miesiąc składek SMS.
Oczywiście Steam.
///Info
Mój skill jest Low ++ umiem ocenić swój skill i sie przyznaje do tego szukam graczy sporo lepszych ode mnie bo nie przyjmę gorszego ani równego.
Kogo Szukam:
2 Shooterów,Snipera i Taktyka
Taktyk:Wiek 17+,staż długi z 3 lata bo wymagać będę żeby prowadził nie może to być dzieciak.Skill Med
Shooter:Wiek 15+ staż 2 lata+ Musi ogarniać AK bardzo,M4,MP5,Famas,Galil.Spore Ogarnięcie i znajomość gry TP i myślenia nie lecenia za fragami Skill Med najlepiej
Sniper:15+ staż 2 lata ponad musi ogarniać AWP Perfect i skutecznie sie bronić nią z bliska a także Umiejętność gry Pistoletami najwyżej w klanie.TP Ogar Skill Med- i wyżej
Do zaoferowania:
Strona
Czeste CW i Mixy
Udział w lidze
Płatny Serwer klanowy 12 slotowy + 10 slotów HLTV
Ogarnięty CL,Stanowczy i bez wahania wypieprzy za olewanie klanu.
Kontakt:
GG:7502012
Szukam Poważnych Ludzi z poważnymi Propozycjami nie mam zamiaru