witam poszukuję graczy do klanu najlepiej kogos kto umie zrobic stronke i grać w cs.
Moje wymagania:
Micro:ON
Steam:ON
Składki(do 5 zł):ON
Staż:1,5+
Oferuję:Treningi, spary, mixy codziennie
Ogarniętych graczy także możemy powalczyć
witam. poszukuje 3 dobrych graczy z min 2 letnim stazem w cs 1.6 . mamy serwer do mixow sparow 10 slotowy a za pare dni bedzie domena.pl.chetni niech pisza na nr gg 10798592.
Witam. Mam wam do zaoferowania dojście do nowo powstałego MultiGamingu Legend-eSports.pl :: Strona Główna .Poszukujemy 4 shoterów, 1-2 taktyków, 1 snajpera.
Oczekujemy:
Staż: 1 rok +
Skill: ocenimy
TS2: ON
Mikrofon: ON
Słuchawki: ON
Dostępność: Bardzo duża szczególnie wieczorami...
Przyjmujemy wszystkich ludzi do klanu EN (Ekipa Nowicjuszy). w klanie beda gracze slabsi i lepsi. slabsi beda trenowani do poziomu graczy dobrych a gracze dobzi beda grali spary :)
Oferujemy:
Stronke na domenie pl (w budowie)
Server do gry 16 slotow (po skladce)
Kanal TS
Dobrą zabawe podczas...
Nowo założony klan |GNIEWNI| poszukuje graczy:
Wymagania:
wiek-18+
staż gry-minimum pół roku w CS:S(zależy bo jeden gra 2 miesiące i wymiata a inny 2 lata i lami cały czas.)
Mile widziani gracze z Steam
Odpowiedzialność i poważne podejście do sprawy.
Oferujemy:
Serwer na początku Czerwca
poszukuje graczy do mojego klanu McKlan4Shooters. zapraszam na strone
McKlan4Shooters do rejestracji i zapisow wysylajcie je na tej
stronie PW do PI3TR3K5MUL.
SiemQa ! Poszukujemy 2, graczy o skillu minimum med i 1 no już niech będzie low/low+ ale ma się rozwijać! Zamawiamy serwer klanowy i każdy kto chce do klanu musi zadeklarować że może płacić 10.98 miesięcznie SMSem. Tutaj moje GG:7545100. Proszę nie pisać CZeść szukam klanu tylko odpowiedżcie na GG...
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u