A więc po długich poszukiwaniach ludzi do team'u nie udało się nikogo wyłonić.
Poszukuje ludzi którzy nie odchodzą po 2 CW i mówią, że wszyscy grają bez głowy i all są odpaleni. Nie szukam ludzi którzy spinają dupę.. Spinasz nie pisz!! A więc szukam ludzi 15/16+/3+ którzy są spokojni mili...
Skleje team z kimś poważnym z kimś kto traktuje counter0strke nie tylko jako gierke na niedziele ale gra i chce osiągnąć mistrzostwo.Szukam osoby która potrafi ogarnąć strone, zachowa zimną krew, może płacić składki narazie drobne ( strona itp ) pozycja shooter może być taktyk lecz niemusi ja moge...
Co oferuje klan:
Nazwa klanu: Dzikie Dresy np.DzikiE_DresY # dEXEN
Strona: będzie
Serwer do gry: jest 10 albo 12 slotowy, nie wiem dawno nie wchodziłem. prywatny
Serwer/kanał głosowy: Jest.Ventrilo
Klan STEAM czy NonSteam: ONLY STEAM
Wiek członków: 14 +
Staż członków: 2 lata
Staż...
Siema :) , Chciałbym założyć z kimś mixowy tim :) aby zgrać się na taką miarę aby później dojść do jakiegoś gamingu lub założyć swój , chciałbym abyśmy dużo w 5 pomixowali itp. :) aby ta gra jakoś się układała a nie tylko bieganiem ze fragami ;x zainteresowany proszę o kontakt GG: 10001522 :)...
Witam chcialbym sklejic jakis klanik team na mixy lub cos
oczekuje :
wiek 13+
musisz umiec robic herby/loga
mikrofon on
oferuje:
vt 9 slot
serwer 11 slotowy (tylko na mix/cw)
duza dostempnosc
kontakt : steam : leba1996 lub gg: 13153421
Czesc moj nick w grze to fryt4 chcę złożyć tim na mixy w przyszłości ligi (esl gb)
Szukam 4 gości: ogara z awp, trzech shooterow w tym taktyka jednego .
oczekuje:
staż 2,5 roku
wiek 15+
skilla zobaczę sam
mutacji głosu !
niezbędnik gracza vt,ts,mirc itd.
nie ma co tu gadac duzo szukam MEDOW by cos skleic na esl/gb wiek 17+... pogramy esl i dolaczymy mam nadzieje do multigamingu. tak jak powiedzialem 4 REAL MEDOW wiek 17+! zostawiac gg odpisze jebniemy cos i sie zobaczy;]
jak w temacie skleje cos bo tutaj nie moge znalezc odpowiedniego klanu...
info o mnie:
wiek 16
mikro
zero placzu
skill med -
duza dostepnosc kilka h dziennie
mozg mozg mozg
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u