Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Klan CS 1.6 szuka graczy > Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy

Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy - Tutaj trafiają stare i nieaktualne tematy z działu Klan CS 1.6 szuka graczy

Tagi: , , , , , ,

Odsłon tematu: 803
Narzędzia wątku

ube'gaming

ube` - Trigger is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam. Jestem założycielem klanu UBE, a mianowicie: Unkown Brain Error. Każdemu z was chciałbym zaproponować miejsce, lecz niestety nie będzie dla każdego. Wymagania Klanu to:
- Skill: pro/med+-
- Znajomośc taktyk
- Posłuszeństwo, posłuszeństwo i jeszcze raz posłuszeństwo. Jeżeli masz iść na B, to idziesz.
- Cry OFF!
Niestety... nasza strona jest oparta na hostingu "yoyo.pl", więc tego niestety nie zaoferujemy. Ale przecież nie to jest najważniejsze. ;]
Oferujemy:!
- Zgranie klanu!
- Porządna nazwa ( Nie typu: Dziubacy CS itd...)
- Dobrze wykonana strona, oraz codzienne newsy.
- Osobne forum!
- Miła Atmosfera
- W miare skill'owi gracze.
- Założone ESL.
- Nie rozpadnięcie się klanu! Trwa on już ponad rok, i rozpadł się jedynie przez miesiąc, z powodu mojej nieobecności !!!
- Przeklinanie dozwolone, lecz nie obrażanie innych graczy!
- Możliwość Rozmowy przez Ventrilo!
- Codzienna Aktywność!
- Dodawanie Filmików na YouTube ! ( Mój, w trakcie pracy )
- Steam, steam, i jeszcze raz STEAM !
- Porządna grafika strony.

Więc to chyba tyle. Jak już wspomniałem, narazie nie mamy domeny .PL, ale pewne jest to, że będziemy ją mieli.
strona www: UBE : Unkown Brain Error -
Chętni kontakt GG: 6269632, lub posty.

Pozdrawiamy, UBE'Squad

---------- Post dodany 03-03-2010 o godzinie 20:48 ----------

Poprawione.

Bookmarks

Narzędzia wątku

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz