Witam
Szukam Chętnych Graczy Do Klanu EnemyKills
Jeśli Ktoś Jest Chętny To Prosze Pisać Na Gadu-Gadu:18662510
---------- Post dodany 08-03-2010 o godzinie 20:41 ----------
Naprawde To Okazja Bo Przyjmuje Każdego Nawet Botka Bo Potrzebujemy Graczy Na Mecze.
---------- Post dodany 08-03-2010 o godzinie 20:44 ----------
W Podaniu Prosze Posać:
Nick:
Aby Dołączyć Do naszego wspaniałego klanu jest otrzebne tylkmo to pisać na gadu-gadu:18662510
Siema Klan EnemyKills Szuka Graczy w Miare Ogarniętych Nie Pro
Nie Musicie Być Pro Wystarczy w Miare Być Ogarniętym.Pisać Na Gadu Gadu-18662510
Nasz Klan Oferuje:
-Strone Klanową
-Dużo Sparów
-Miłą Atmosfere
-Pomoc w Każdym Problemie
-Niedługo Serwer
Na Serwer Będą Składki Po 2 ZŁ.
Witam,
Mam na imię Mateusz (pseudonim epi, ceesiak) w grze mam nick end.
Założyłem swój nowy klan o nazwie SkittleS, klan only steam.
Szukam doświadczonych graczy Counter Strike 1.6 STEAM do klanu.
Mamy serwer klanowy, jest to serwer 4fun z amx, ale na mecze wyłanczam amx i zakładam hasło na...
Witam! Stworzyłem klan CS 1.6 non steam. Grę zaczniemy po zebraniu większej liczby osób. Serdecznie zapraszam na naszą stronę: http://noxen-team.neth.pl/ - przyjmiemy każdą odpowiedzialną osobę....
Szukam w miare dobrych graczy do kalnu Nova-Team!!
Żeby do nas dołączyc wystarczy ze bedziesz mial non-steam, Klan istnieje 92 dni idobze sie rozwija szukam ze 3 graczy.Jeżeli ktos jest zainteresowany prosze o odwiedzenie naszej nowej stronki http://novateam.dbv.pl/news.php i wypelnienie...
Regulamin
Nie Przeklinamy
W ciągu Miesiąca na treningu nie musisz być 3 razy potem wywalam
Szukam Ludzi Którzy
Potrzebuje 1 osoby która ma prznajmiej 17 lat i pomogła mi zająć klanem
Klan oferuje
Miła atmosferę
Serwer
Dzisiaj został utworzony nowy klan DOWN-N-OUT| :grin: :grin: :grin:,który poszukuje graczy.Szukam graczy doświadczonych i zarazem którzy by chcieli nam pomoc.
Niestety nie mamy kupionego serva,ale mam nadzieje że nowi zawodnicy będą chcieli się złozyć ze mną na serva,ale tym czasowo treningi by...
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u