Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Klan CS 1.6 szuka graczy > Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy

Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy - Tutaj trafiają stare i nieaktualne tematy z działu Klan CS 1.6 szuka graczy

Tagi: , , ,

Odsłon tematu: 443
Narzędzia wątku

Szukam Graczy Do Klanu EnemyKills.Rekrutacja.

Deusiczek is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Witam
Szukam Chętnych Graczy Do Klanu EnemyKills
Jeśli Ktoś Jest Chętny To Prosze Pisać Na Gadu-Gadu:18662510

---------- Post dodany 08-03-2010 o godzinie 20:41 ----------

Naprawde To Okazja Bo Przyjmuje Każdego Nawet Botka Bo Potrzebujemy Graczy Na Mecze.

---------- Post dodany 08-03-2010 o godzinie 20:44 ----------

W Podaniu Prosze Posać:
Nick:
Aby Dołączyć Do naszego wspaniałego klanu jest otrzebne tylkmo to pisać na gadu-gadu:18662510

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
szukam graczy do klanu
poszukuje 4 gracz do klanu fessional^fragers - propozycje na pw
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
Klan EnemyKills Szuka w Miare Ogarniętych Graczy:)
Siema Klan EnemyKills Szuka Graczy w Miare Ogarniętych Nie Pro Nie Musicie Być Pro Wystarczy w Miare Być Ogarniętym.Pisać Na Gadu Gadu-18662510 Nasz Klan Oferuje: -Strone Klanową -Dużo Sparów -Miłą Atmosfere -Pomoc w Każdym Problemie -Niedługo Serwer Na Serwer Będą Składki Po 2 ZŁ.
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Szukam graczy do klanu !!!
Witam, Mam na imię Mateusz (pseudonim epi, ceesiak) w grze mam nick end. Założyłem swój nowy klan o nazwie SkittleS, klan only steam. Szukam doświadczonych graczy Counter Strike 1.6 STEAM do klanu. Mamy serwer klanowy, jest to serwer 4fun z amx, ale na mecze wyłanczam amx i zakładam hasło na...
szukam graczy cs do klanu
szukam graczy cs do klanu zapraszam na volk.glt.pl
Arhciwum #Szukam klanu CS:S Steam / Non Steam
Szukam graczy do klanu
Witam! Stworzyłem klan CS 1.6 non steam. Grę zaczniemy po zebraniu większej liczby osób. Serdecznie zapraszam na naszą stronę: http://noxen-team.neth.pl/ - przyjmiemy każdą odpowiedzialną osobę....
Rekrutacja graczy do Klanu [mSquad]
Klan mSquad szuka graczy : Wymagania : -1Rok gry -Wiek 11- 14 Lat -Dobry Skill -Kultura Oferujemy
Szukam graczy do klanu!
Szukam w miare dobrych graczy do kalnu Nova-Team!! Żeby do nas dołączyc wystarczy ze bedziesz mial non-steam, Klan istnieje 92 dni idobze sie rozwija szukam ze 3 graczy.Jeżeli ktos jest zainteresowany prosze o odwiedzenie naszej nowej stronki http://novateam.dbv.pl/news.php i wypelnienie...
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
K2-Team Nowa Rekrutacja !!! Szukam Bardzo Dobrych Graczy!!!!
Regulamin Nie Przeklinamy W ciągu Miesiąca na treningu nie musisz być 3 razy potem wywalam Szukam Ludzi Którzy Potrzebuje 1 osoby która ma prznajmiej 17 lat i pomogła mi zająć klanem Klan oferuje Miła atmosferę Serwer
Szukam b.db graczy do klanu evG.
Witam :] Napisze w prost :] Szukam kilku dobrych graczy do mojego Klanu evG. czyli evolution Gaming ........:::::::::Oferujemy::::::::::........... Miłą Atmosfere Strone Klanową | http://www.df.dbv.pl/news.php Server Planujemy Zamówić (jak bedzie caly team) duzo treningów i sparów...
Szukam graczy do klanu DOWN-N-OUT|
Dzisiaj został utworzony nowy klan DOWN-N-OUT| :grin: :grin: :grin:,który poszukuje graczy.Szukam graczy doświadczonych i zarazem którzy by chcieli nam pomoc. Niestety nie mamy kupionego serva,ale mam nadzieje że nowi zawodnicy będą chcieli się złozyć ze mną na serva,ale tym czasowo treningi by...

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz