Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Klan CS 1.6 szuka graczy > Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy

Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy - Tutaj trafiają stare i nieaktualne tematy z działu Klan CS 1.6 szuka graczy

Tagi: , ,

Odsłon tematu: 775
Narzędzia wątku

[M<^>B]. Szuka Gracz !

tymb4rk is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam,
Jestem Cl'em klanu Mleckbark !
Szukamy graczy :
:arrow: Duża Aktywność
:arrow: Znajomość Podstawowych map
:arrow: Ogarnianie gry itp.
:arrow: Mikrofon !!
:arrow: TeamSpeak 2 !!
:arrow: Słuchanie się Cl'a i v'Cl'a
:arrow: Kultura osobista

Nasza strona - www.mlekbark.vgh.pl

Jeśli spełniasz powyższe wymagania możesz napisać do mnie 8462115 !
Pozdrawiam tymb4rk

rivvside. is Offline
Junior Mod

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

Macie server ??:>

Gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się!

na HJ nick: x

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Gracz szuka. Only na stałe, esl i powaga on
Przykładowy Wygląd Postu Nick: Fyrzich Staż: 3lata Skill: Zależy jak team gra VT/TS2/Mumble: Posiadam Wszystko Składki: do 10 zł sms Pozycja: Shooter O sobie: Miły, słuchający taktyka, nie krzyczący do mikrofonu, info i pysk Dostępność: 15 00-22 00 (Poniedziałki i srody miedzy 16 00-19 00...
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
Gracz szuka klanu
Wiek: 16Steam: Tak Mikro: On Vt: On Staż: 3 lat Ogar: Tak GG: 8806604 Zainteresowanych proszę pisać na gg.
Wzór tematów Klan Szuka Graczy / Gracz szuka Teamu CS:S
Wzór ogłoszeń działu "Klan CS:S szuka graczy" Co oferuje klan: Nazwa klanu: NP. Klan X Strona: NP. www . strona . pl Serwer do gry: NP. server prywatny 11 slotów. Serwer/kanał głosowy: NP. kanał prywatny VT. Klan STEAM czy NonSteam: Wiek członków: NP. 15-18 lat.
Szukam klanu CS:S Steam / Non Steam
[SOD] szuka gracz
Witam klan szuka ludzi do klanu Poszukujemy graczy do dywizji takich jak : - Counter Strike 1.6 "A" - Counter Strike 1.6 "B" Oczekujemy między innymi :
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Pr0 gracz xD Szuka kalnu !
Witam mam do zaoferowania duza dostepnosc w tygodniu od 16 do 22 a w weekendy prawie Ciagle xD Nick:Den!S. Staż 1rok ale wazny jest skill :) Suchawki i Mikrofon ON TS ON Placz OFF kultura i poczucie chumoru ONN xD Zainteresowanych MNĄ prosze pisac na GG 6153117
Z.D.J-Szuka Gracz
Informacje o klanie: nazwa klanu: Z.D.J strona WWW klanu: brak adres IP serwera: adres zmienny wiec podaje na bieżąco rodzaj gry: non-steam historia klanu: kontakt: gg 4342391 Co oferujemy:
Serwery CS:S Steam i Non Steam
Gracz AWP szuka klanu CS:S NS
O mnie, Imie: Arek Nick: Perfect + PL Wiek: 15 lat Gram w CSS pół roku AWP gram 2 lata, bo wcześniej w Cstrike'u 1.6 a teraz w Cstrike Source. Można mnie spotkać na serwerach Deatmach PL, przeważnie jestem na górze tabeli. Mam mikrofon, w CS'a gram ok.4 godzin dziennie.Chętnie nagram demko...
Serwery CS:S Steam i Non Steam
Gracz szuka klanu (cs1.6)!
Witam. Szukam klanu. oczekuje: -klan steam -serwer steam -HUMORU!!! -domen.pl -sponsora -serwer ts2 -Gra tp
nBp szuka gracz
Oferujemy: * stały serwer cs * stały serwer ts * częste sparingi * miłą atmosferę Oczekujemy: * wiek minimum 15 lat * staz minimum 1 ro * mikrofonu

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz