Witam,
Poszukuję 4 graczy do sklejenia drużyny. Posiadam konto Steam od 2 lat, jednak szukam graczy początkujących. Nie chcę "pro elo hajtów", chciałbym skleić team w którym mielibyśmy szacunek do siebie nawzajem i do przeciwników. W życiu byłem w wielu klanach, sklejkach, mg itp. i zawsze kończyło się na tym samym- na kłótniach, obrażaniu, a wiadomo, że w ten sposób nigdy nic się nie osiągnie. Realistycznie patrząc, aby osiągnąć cokolwiek na e-sportowej scenie trzeba grać razem przynajmniej rok- dwa. Zakładając, że teraz uda się zbudować drużynę z graczy ze stażem ok. 4-6miesięcy, grając razem ok 1,5 roku możemy razem dojść do niezłych wyników. Konta steam nie są dużym wydatkiem, więc myślę, że gdy staniemy się lepsi przejdziemy na steam, potem gb-esl i tak będziemy piąć się do góry:). Poniżej przedstawię wymagania- nie są one duże, ale te podstawowe, które każdy musi spełnić:

- Mikrofon- Absolutna podstawa, bez niego nie ma co nawet pisać :)
- Wiek- Poszukuję ludzi w wieku 14-15 lat nie młodszych nie starszych (ja sam mam 15 lat). Wolałbym nie przyjmować starszych gdyż jeżeli będziemy zaczynać od zera potrzeba dużo czasu na grę, a im więcej lat tym więcej obowiązków.
- Czas- Czas to również, ważna sprawa. Aby stać się dobrym musimy ćwiczyć ok. 2-3 godzin dziennie. Myślę, że grać będziemy w godzinach 18-21 lub coś około tego.
- Chęci- Wiadomo, że nie będziemy od razu mistrzami, trzeba ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć dlatego nie mogą zgłaszać się ludzie którym "znudzi się" po kilku dniach.

Potrafię tworzyć strony www, na razie myślę, że nie jest to potrzebne później gdy będziemy już lepsi można zrobić prowizoryczne www, żeby móc startować w turniejach. Posiadam serwer Ventrillo, gdy już uzbiera się 5 pomyślimy na serwerem. Tak jak mówiłem nie wymagam konta STEAM jednak jeżeli je posiadacie to oczywiście nie jest to przeszkodą:)

Chętni do pracy, proszę pisać na nr GG: 23474774