Cześć!
Z tej strony Kamil. Jestem liderem kreującego się na nowo KLANY [MULTIGAMINGU].
Nasz klan dopiero co nabiera kształtu, ale posiadamy 'ogromne' doświadczenie w counter strike i wielu innych grach!
Coś o nas!
Jesteśmy graczami counter strika oraz wielu innych gier multiplayer od wielu lat. W counter Strika kazdy z nas gra juz od ponad 3 lat. Nasz pierwszy klan powstał w listopadzie 2008 roku, nazywał się ENERGY TEAM. W skład niego wchodzili ja (jako główny założyciel), mój kolega Adrian (Surnival, @drenalin@) oraz mój brat Dominik (Dolars). Początki nie były łatwe, ale z czasem zaczeliśmy grać sparingi kupiliśmy serwer gra sie rozkręcała. Pozyskaliśy nowych utalentowanych graczy, otrzymaliśmy sponsoring domene pl oraz hosting. Zaczeliśmy wygrywać mecze. W końcu nasz klan przeistoczył się w multigamin oraz serwis poświecony graczom. Po pewnym czasie przestaliśmy grać w cs-a i team postanowiliśmy zamknąć, na początku 2009 roku.
Retried.... (czyli powrót)
Teraz chcemy zjednoczyć siły i w wakacje zamierzamy pograć troche w cs-a oraz inne gry multiplayer. --> Mamy ogromne doświadczenie w counter strike'u. Potrafimy zrobić każdy serwer [amx, pluginy], jeżeli zmoblilzujemy się zakupimy serwer do gry w meczach. Mamy zamiar kupić nawet KILKA serwerów z róznymi amx'ami. Chcemy także zrobić ponownie serwis własne ligi oraz wiele innych. Niestety narazie nie posiadamy kont STEAM poniewaz poprzednie sprzedalismy. Mysle ze narazie pogramy na Non Steam a pozniej moze cos sie zrobi.
Więc...
No więc tak SZUKAMY GRACZY DO NASZEGO TEAM'u. NAPEWNO KAZDY CHĘTNY POWINIEN POSIADAĆ MIKROFON, COUNTER STRIKA 1.6, ORAZ JEGO WIEK POWINIEN PRZEKRACZAĆ +15 LAT. JEŻELI NIE MASZ UKOŃCZONYCH 15 LAT, MOŻESZ DO NAS NAPISAĆ JEŻELI JESTEŚ UTALENTOWANY NAPEWNO POTRAKTUJEMY CIĘ POWAŻNIE!!
Aktualnie...
NA DZIEŃ DZISIEJSZY SZUKAMY GRACZY. JEŻELI COŚ SIĘ RUSZY KUPIMY ODRAZU SERWER ZAPROJEKTUJEMY STRONE I RUSZYMY DO GRY.
Kogo mamy, a kogo SZUKAMY....?
LISTA GRACZY:
Ja -->Imię: Kamil nick: [musze wybrać zpośród kilku starych] Wiek: 18 lat Funkcje: Głowny lider, Commander, shooter, założyciel, fundusze, strona, serwery.
Dominik nick: Dolars Wiel: 14 lat Funkcje: lider podczas meczu, serwery, shoter, snajper
Adrian nick: Surnival, @drenalin@ wiek: 14 lat Funckje: serwery, forum [na stronie], plantowanie bomb [bomb man], sekretariat [ odpisywanie gg email]
Może oni nie mają +15 lat ale są to moi znajomi z rl i wiem ze na nich mozna liczyc, gram z nimi od POCZATKU! I nigdy nie zawiedli.
KOGO SZUKAMY:
Ludzi do gry na meczach: shooterzy, snajperzy, liderzy na mecze.
Ludzi do strony i serwerów: news man, forum, admini, grafika, webmastering, ludzi od reklamy klanu
Ludzi do zespołu rezerwowego [TEAM BETA]: moga byc zwiazani z innymi klanami, lider zespołu B, commander zespołu B itp.
JEŻELI UWAŻASZ, ŻE SPEŁNIASZ TE KRYTERIA I ZNALAZŁEŚ DLA SIEBIE MIEJSCE, NAPISZ DO NAS!!
KONTAKT: [można pisac 24/7]
GADU-GADU: 10450965 [gg w sprawie naboru oraz pytań, to gg jest tymczasowe]
EMAIL: ilawacity@gmail.com
CZEKAMY NA CHĘTNYCH DO WSPÓŁPRACY!! POTRAKTUJ NAS POWAŻNIE, A MY CIEBIE TAKŻE!
---------- Post dodany 07-06-2010 o godzinie 12:39 ----------
~~~~~~~~~~REFRESH~~~~~~~~~~~~~~~~
SZUKAM NADAL CHĘTNYCH GRACZY ;]
GG: 10450965
Jeżeli zbierzemy jakaś ekipę to zagramy i ustalimy wstępny skład!