Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Klan CS 1.6 szuka graczy > Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy

Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy - Tutaj trafiają stare i nieaktualne tematy z działu Klan CS 1.6 szuka graczy

Tagi: , , ,

Odsłon tematu: 907
Narzędzia wątku

Klan cs Non Steam

So0nY is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Chcę założyc klan cs (Non Steam)
Szukam dobrych graczy
mam serwer lecz za następny miesiądz gracze będą musieli zaplacic około 10 zł to nie jest wielka cena :))
więcej info na GG: 2025269
Pozdrawiam So0nY :)

levvvy is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Cytat:
miesiądz
Z taką gramatyką brakiem strony, brakiem serwera, brakiem nazwy, brakiem loga BRAKIEM WSZYSTKIEGO nie znajdziesz
Cytat:
dobrych graczy
Kolejny raz juz pisze na tym forum:
NAJPIERW ZAŁÓŻ TEN KLAN A POTEM SZUKAJ GRACZY !

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Spis Klanów Non Steam / Steam # Zapisz swój klan!
Witam, kiedyś myślałem już sobie nad tym aby zrobić listę klanów oraz kontaktu do nich w jednym temacie co by na pewno ułatwiło szukanie spara/cw. Nie wiem czy wam się coś takiego spodoba ale myślę, że to ułatwi cl'om klanów w poszukiwaniu clan wara. Dlatego już od teraz w tym o to temacie proszę...
Klan CS 1.6 szuka graczy
Klan szuka graczy do dywizji Steam oraz Non Steam
Co oferuje klan: Nazwa klanu: TopKillers Strona: Topkillers.cba.pl Serwer do gry:narazie nie ma ale jak bedzie pare osob to oczywiscie Serwer/kanał głosowy: TS 2 Klan STEAM czy NonSteam: Mamy dwie dywizje Steam i Non-Steam Wiek członków: 13- Staż członków: 1rok min. Staż klanu: jest to...
Szukam klanu CS:S Steam / Non Steam
Najlepszy klan non steam & steam !
Witam wiecej info na gadu gadu: 3083537 zapraszam bez granicy wieku !!!!!! Jedyne co wymagamy do wpisowe na serwer !!!! Sms !!!! Zapraszam gg 3083537 steam i non steam !!!!
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Klan Black DeVils Zapraszamy graczy klan. non steam\steam
Klan Black DeVils szuka Graczy Counter-Strike:Source Kontakt :: -GG :: 13420577 -Strona Klanu :: www.blackdevils.ugu.pl Co Oferuje Tobie Jeżeli Uda Się Tobie Dostać Do Klanu Black DeVils Oferuje
Arhciwum #Szukam klanu CS:S Steam / Non Steam
Klan Black DeVils Zapraszamy graczy klan. non steam\steam
Prosze o usuniecie tematu!
Arhciwum #Szukam klanu CS:S Steam / Non Steam
Klan Steam/Non-Steam szuka graczy
http://fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2009-07/7ed1f37e.jpg Think I Die Zaprasza Prowadzimy rekrutacja do klanu oraz na adminów. Nasz klan --==**==-- (Pełne tłumaczenieThink I Die)(Tłumaczenie Myśl Bo Zginiesz).Klan powstał 25 czerwca 2009 roku i miejmy nadzieje ze potrwa jeszcze długo.| Nasz klan...
SZUKAMY ONLY NAJS GAMERA !!! Klan Steam/Non Steam' 4 servery !!
Witam! Poszukuje b.dobrze grającej osoby do mojego klanu . Więcej informacji pod nr. gg. 8594396
Klan Bandit-Team.pl - Rekrutacja Otwarta (klan STEAM !! )
Rekrutacja do klanu Bandit Team otwarta. (KLAN STEAM !!) Poszukujemy dobrego Taktyka i Snajpera. Przyjmiemy do klanu 4 osoby. Oceniamy grę a nie a nie kto ile zabije. Dzieci ffa nam nie potrzeba! Co oferujemy: • stronę i profesjonalną domenę .pl
Archiwum forum
FindME nedd klan steam lub non steam
Witam! Nazywam się Kacper. Mam 15 lat. W CS' a gram od 4 lata. Chociarz ze nie mam jeszcze glosu po mutacji ale wedlug mnie glos sie nie naliczy ale skill . Znam duzo takykt na podstawowe mapy (De_Dust2, De_Inferno, De_nuke,De_train) przynejmiej 20 na kazda. . Chcialbym dodac ze jestem w top15 w...
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
Klan Steam z serverem NON STEAM
Witam Ciebie Zapraszam na nasza strone oraz na nasz server 24/7 - najlepszy amx najlepsze pluginy Zapraszam na strone http://www.effective-team.info Szukamy pracowników do biura "REKLAM" Potrafimy bardzo duzo zaoferowac Oczekujemy tylko DOBREJ REKLAMY Szukamy pracowników "NEWSMEN"...

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz