Przeczytaj uważnie to co napiszę poniżej i zastanów się 5 razy czy spełniasz wszystkie wymogi zanim będziesz zawracał mi 4 litery!

wstęp o cf; team COMPLETE FAILURE został stworzony przed 2 graczy, grających ze sobą już jakieś pół roku 16/3, 16/4, więc nie znamy się od wczoraj!
Już na wstępie napiszę, że w teamie ma panować dobra atmosfera, "więcej śmiechu niż płaczu" , z własnego doświadczenia wiem , że gdy jest zła atmosfera i wszyscy się wyzywają, długo to nie pociągnie.
Więc;
JEŚLI PISZESZ/MOWISZ ; ale fart , noob, boot, zero, daj link, 1on1 esl?, zera bija etc. NIE PISZ DO MNIE!
JEŚLI WYZYWASZ SWOICH LUDZI Z TEAMU ; NIE PISZ!
JEŚLI GRASZ 4FUN BO NIE MASZ CO ROBIĆ I JESTEŚ 2h NIE PISZ!
JEŚLI CIĄGLE NAPINASZ I PŁACZESZ : NIE PISZ!

teraz w skrócie co posiadamy na dzień dzisiejszy ;
a są to wszystkie potrzebne rzeczy do startującego teamu , m.in:
serwer vt
server gry ; 1shot1kill
strone ; Complete failure @ TEAM SINCE 2010 [domene w next tygodniu] jeszcze pracę trwają nad nią!
dobrze działający zarząd
szybką organizację
OPÓR , OGAR, MOZG = DOBRYCH GRACZY! i takich też szukamy!
dużo mixów/cw/pcw/esl/lig , DUZO GRAMY WIĘC MASZ BYC CZĘSTO!

Wymogi 'potencjalnego' kandydata ;
wiek ; 16+
staż ; 3+ [GRASZ NIBY 3 LATA A KONTO 2k10, aka ukradli, zbanowali itp? NIEPISZ!]
DUŻĄ DOSTĘPNOŚĆ; 4h+ [masz treningi 3x w tygodniu, musisz wychodzic z psem co 5h itp , NIE PISZ!]
zaangażowanie w team [ nie tylko grajmy już grajmy]
mozg,opor - STANDART
MASZ POPROSTU WALIĆ W BERETY , jeśli nie umiesz strzelać lub ciągle no form nie pisz!, szoda mojego i twojego czasu ;))
potrzebne konta i programy esl/gb/lc/aeq/azer
POWAGE! ; nie jesteśmy 1 z 100000 teamów, którzy po tygodniu padają i nic nie osiągają! TRENING-TAKTYKI>MIX>REDAGOWANIE BŁĘDÓW, PO ODPOWIEDNIM CZASIE LIGI FORUMOWE>ESL
HUMOR I FAJNY BEZKONFLIKOTWY CHARAKTER: jeśli ciagle siedzisz sqty i tylko czekaż aż zagramy, nic sie nie odzywasz i jesteś zamknięty w sobie, to niestety NIE PISZ!

LICZE NAPRAWDE NA POWAŻNE OFERTY! MUSISZ DAWAĆ OPÓR-TO NAJWAŻNIEJSZE

na wstępie ;
pozycja
dostępność
miejscowość

steam ; sokolo1234