Witam, na początek może troche Historii:
Nagrałem sie już w klanach mało poważnych (takie które mają serwer i stronke ale graja jak sieroty). Byłem nawet w jednym z poważnieszych klanów który rozpadł sie gdy każdym miał własne zdanie i nikomu nic nie pasowało.
Teraz chciałem załozyć poważny MultiGaming, na początek tylko jedna dywizje:
- Counter Strike 1.6
Gdyby sie to wszystko już rozkręciło można by było zrobić dywisje:
- Cs 1.6 [Young]
- Cs 1.6 [Dziewczyny]
Oczywiście nic wam nie oferuje! Mamy dojśc do wszystkiego razem a nie 'czekac na gotowe'.
Szukam 5 Playerów w tym:
- Snajper
- Taktyk
- reszta Shooterzy :)
Teraz może co wymagam:
*Steam! - obowiązkowo, wkońcu ma być to klan Steam.
*Mikrofon - To podstawa w porozumiewaniu sie, obowiązkowo.
*Ts & Vt - Jeszcze niewiadomo jaki kanał kupimy...
*Powyżej 14 lat. Głos po mutacji.
*Gry przynajmniej 1 rok.
*Dostępności od godziny 20 do 24 może dłużej...
*Własnego zdania! Każdy musi powiedziec co o tym myśli, żebyśmy mogli to poprawić i żeby było lepiej!
Co oferjuje:
*Nic, musimy dojść do wszystkiego razem żeby każdemu sie podobało!
Co trzeba zrobić:
1. Trzeba wymyślić nazwe: Taką zeby sie każdemu podobała...
2. Strona www - Ja potrafie robić, ale będe sie konsultował z wami + domena.pl
3. Serwer do gry [CW] + (jak to wypali) Serwer [4Fun].
To chyba wszystko, jeżeli ktoś jest zainteresowany prosze pisać.
A jeżeli jesteś typem takiego człowieka ze jak ktos Ci coś szczerze powie a ty sie obrażasz, to nawet nie pisz.
Chyba już wszystko jasne :) multigaming będzie nazywał sie: Invitro Gaming. Dzisiaj kupuje serwer pod stronke i spróbujemy coś zdziałac... Potem oczywiście serwer gier, poćwiczymy taktyki, wydaje mi sie że skillowo jesteśmy bardzo dobzi :)
Więc po koleii:
1. Dzisiaj kupuje serwer pod Stronke
2. Organizujemy ją itp...
3. Składka myśle po 15 zł, serwer gier 16 slotowy...Hostingu jeszcze nie wybrałem...
I jeszcze jedno ogłoszenie tutaj dam :) Potrzebujemy grafika, Fast! Małą pracke musi wykonac: logo klanowe + header na stronke :) Oczywiście nie za darmo :)
Faunt Kopa w dupe :D szkoda nie mam steama ale planuje kupic w najblizszym czasie
wow, ale śmieszne. :)
choć najbardziej rozbawiło mnie to
Cytat:
@2UP Przeczytaj dokładnie treść posta, a w następnej kolejności wypowiadaj się w temacie.
otóż chcę ci powiedzieć 13 letni kozaczku, żebyś zamiast się napinać i napalać na dogryzienie komuś innemu zaczął myśleć. to ty powinieneś przeczytać dokładnie treść posta(mojego). no chyba, że nie zrozumiałeś co napisałem? klan/mg nic nie oferuje, ale ON jako gracz/osoba(rozumiesz?!) na pewno coś może o sobie napisać, no nie? żeby ludzie mieli mniej więcej świadomość z kim będą grali.
wiesz, ja na przykład nie miałbym chęci grać z jakimiś nieogarniętymi 13 latkami. ;)
Faunt, może masz racje, może rzeczywiście nie zrozumiałem treści Twojego posta. Jednak nie masz podstaw, do wydawania ŻADNYCH opinii na mój temat. Aha, jeśli myślisz że się "napinam" to nie masz racji. Moim celem jest tylko i wyłącznie wyrażenie własnej opinii na dany temat.
Faunt, może masz racje, może rzeczywiście nie zrozumiałem treści Twojego posta. Jednak nie masz podstaw, do wydawania ŻADNYCH opinii na mój temat. Aha, jeśli myślisz że się "napinam" to nie masz racji. Moim celem jest tylko i wyłącznie wyrażenie własnej opinii na dany temat.
Pozdrawiam, Verne.
podstawą do wydania opinii był twój post, w którym jakże bardzo chciałeś popisać się, że umiesz pisać po polsku i jesteś bystry. niestety nie udało się. może jakieś przepraszam?
Team-alternatiVe poszukuje jednego gracza do stałej piątki! Szukamy taktyka, tutaj są nasze wymagania:
Co oczekujemy:
- konta steam,
- słuchawek + mikrofonu,
- znajomości dużej ilości taktyk oraz ulepszania ich,
- staż minimum 1 rok,
- dobrego skilla - jaki masz to już sami określimy po sprawdzeniu
- zrzutek na serwer na mecze i treningi, czy na hosting www,
- kultury,
- wieku 14+/15-,
- kultury osobistej,
- punktualności,
- stawiania się na treningach oraz ligach.
Oferujemy:
- stronę www na płatnym hostingu, niedługo kupujemy hosting + domene "pl" boo.pl
- wkrótce serwer do treningów i meczy, jak będzie sponsor to jakiś FFA, TP oraz DM
- duża ilość treningów, PCW oraz meczy,
- udział w ligach, później w ligach GB, ESL, czy CB
- kulturę,
- miłą atmosferę
- zgranie
Darmowy szablon na stronie zmienione tylko header robota w 2 minuty (ściągnie szablonu, zrobienie headeru) Jeśli był by to płatny albo zrobiony przez ciebie szablon to masz czym się chwalić popatrz na ta stronę HardCore Fighters Clan @ Since 2008 szablon robiony własnoręcznie zmieniany w CMSie co możesz zobaczyć w dziale mecze itp.
Wymagania:
-Dostępność - codziennie min. 1-2 h
-Wiek- min. 14 lat
-Mikro- ON
-Skill- low++/mid- sprawdzimy
-Kultura osobista
-VT/Mumble- ON
-STEAM- ON
-Płacenie składki na serwer-
Wczoraj wykonałem layout pod multigaming proszę o wasze oceny 0/10
Jest on też do sprzedania z możliwymy poprawkami graficznymi
Sam Layout 59-60 zł
Z kodowaniem 100 zł
http://iv.pl/images/dy63haopxr0tchntzh.png
WITAM . LRP MG Poszukuje graczy do dywizji A i B Counter Strike 1.6 .
Gdy znajdziemy stałą 5-6 kupujemy domenę .pl .
Klan istnieje od nie dawana . Posiadamy serwer który się kończy za niedługo , stronkę na hostingu proserwer.pl .
Wymagania :
Wiek 14+
Mikrofon
Team Speak / Ventrillo...
jest nas 5/6 gramy ze soba pare miesiecy,wiek 18+, staz 4+, chcemy cos osiagnac zamierzamy grac esl/hlc
oczekujemy:
ogarniecia
serweru gry
serweru vt
stronki
wiecej info na gg://11580029