Mam pytanie !
Ćwiczy ktoś z was na Siłowni ?
Jeżeli tak, to prosił bym żebyście napisali mi plan.
Chciał bym żeby ten plan był rozpisany pod moją wagę: 72
Z góry dzięki ;)
Trening na bicepsy + Trening domatora
http://www.ayushveda.com/dietfitness/wp-content/uploads/2008/12/workout-for-biceps-triceps-and-forearms.jpg
W poniższym poradniku znajdziesz trzy publikacje na które składają się :
1) Trening mięśni ramion
2) Trening domatora
3) Trening siłowy:...
Siema.
tak jak w temacie, z tego co czytałem dużo z was jest kub tylko uważa się za porządnych hajtów w cs z klanami a ja za takiego się nie uważam a że gram już dobre poza 3 lata w tą gierke no to naszedł mnie pomysł by założyć jakiś klanik? ciągłe mixy za co ani satysfakcji się nie ma bo często...
http://www.dobreksiazki.pl/okladki/duze/9576.jpg
Jedna książka, wiele możliwości...
Niniejszy poradnik został napisany w taki sposób, żeby mógł z niego skorzystać każdy Czytelnik bez względu na cel, który sobie wyznacza, czy też na początkowy poziom swej sprawności fizycznej. Aby było to...
Witam .
Klan RED fasioon otwiera rektutację !
DZISIAJ O GODZINIE 19 ROZPOCZNIE SIĘ REKRUTACJA DO KLANU !!! WSZELKICH ZGROMADZONYCH , CHCĄCYCH DO NAS DOŁĄCZYĆ SERDECZNIE ZAPRASZAM!
REKRUT TEŻ MA W NICKU WPISAĆ "@ " przykładowo : ghost @, ABYŚMY WIEDZIELI !.
IP : 195.42.112.151:27066
PW : NA...
Witam, tak jak w temacie... mam problem, zainstalowalem csa 1.6, patcha v26, i gdy chce zagrac z kims (lub z botami) to gdy wchodze i proboje isc to idzie mi szybko i sie zacina... czy wie ktos o co chodzi?
Witam!
proszę o zrobienie mi loga o wymiarach:890x154 i umieszczenie napisu: "Intensive Clan " i umieszczenie tego oto herbu -> ImageShack - Hosting :: 17759284ez6.png
Mógłby mi ktoś skonwertować ten herb na format .jpg ? Dam gibona i ten co zrobi wszystko na moich oczekiwaniach dostanie moje...
Witam
prosze o wyjasnienie pana admina ktory dzis obdarowal mnie banem z jakiego powodu?
cytat: "ja ci kurwa dam wh"..( coz..kultura pozostawia wiele do zyczenia, ale to juz inny temat )
wiem ze ciezko przyjac panom szanownym do wiadomosci ze dziewczyna moze lepiej grac od panow...ale tak sie...
Archiwum Cheats Zone
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u