Meet Team Monsters szuka graczy do dywizji CZ,CS YOUNG,CS NS, CS steam !!!
Przyjmujemy każdego kto zlozy podanie na naszym forum,dla kazdego bedzie dywizja !!! Podania prosze skladac na tym forum
Oferujemy:
-niedługo server 20 zlotowy
-admina na serverze
-strone na webspellu
-atmosfere i kulture
-10 dywizji Counter Strike
-Niedługo sponsora
Oczekujemy:
-staż: niewazne
-kulture
-tolerancje
Żeby napisać post trzeba zarejestrować się na forum !!!
Pomoże mi ktoś wyliczyć bo sam chyba nie dam rady:
- cs 2d
- cs 1.5
- cs 1.5 young
- cs 1.6
- cs 1.6 young
- cs:z
- cs:z young
- cs:s
- cs:s young
ew. jeszcze 10 to moze byc cs 2d B
Klan SH5 (Shit Head v5) poszukuje ostaniego gracza do stałego składu.Myślimy o tym klanie poważnie , jesteśmy zaangażowani i tego samego oczekujemy od innych członków klanu.Wiek osob w klanie to 16,16,17,17 i 18 , wieć oczekujemy wieku 16+ pozatym :
płacz/napinka/wyzywanie off...
A więc Polska zajeła 4 miejsce na ME w piłce ręcznej, czy polacy mogli meić szanse an granie z Finalistą?
W ostatnich meczach można powiedzieć ze Polakom nie wychodziła jedna z 2 części gry :(
Dzięki temu poradnikowi dowiemy się co to są logs(logi), oraz gdzie ich szukać.
Co to są logi
A więc. Logs(logi) to pliki tekstowe o rozszerzeniu *.txt. Są to pliki informujące nas o działaniu serwera(zmiany mapy, rozmowy, slapy itp.)
Przykładowy log:
Dzięki logom możemy się także...
witam przejde odrau do rzeczy
oferuje:
serwerY
admina na serwerze
serwer vt/ts
ogarniecie
profesionalny lay (wlasnie juz zostal kupiony teraz trzeba wplacic pieniadze na konto)
stala 5
duza dostepnosc
http://img299.imageshack.us/img299/972/banerlh1.png
eP Gam!nG REKRUTUJE o.0
eP Gam!nG szuka 1 gracza do klanu , osoby ogarnietej a nie jakis n00bek ktory mysli ze jest pr0 podaje sie za mid a w rzeczywistosci low-;) . Wiekszosc osob co testowalem dawno temu po tym co pisali to wydawalo sie...
Witam. Mam steama ale mama problem ponieważ zainstalowałem na C: a mam tam mało miejsca i nijak nie idzie pobrać kilku gier a aby zwiększyć miejsce to tylko zwiększyć tylko format i zamiana partycji a szkoda by było tracić ponad 100gb danych :( Czy da sie jakoś zmienić folder docelowy...
www.hosklan.e-clan.pl
poszukujemy gracza, który spełniałby poniższe warunki:
- długi staż w grze
- obecność tylko w jednym klanie
- minimum 15 lat
- ogarnia
- sporo wolnego czasu
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u