Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Klan CS 1.6 szuka graczy > Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy

Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy - Tutaj trafiają stare i nieaktualne tematy z działu Klan CS 1.6 szuka graczy

Tagi: , ,

Odsłon tematu: 10530
Narzędzia wątku

WoW TiM SERVER

Rohinho is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

hejka!@ @!
+
0
szukamy gości do naszego klanu
uwzględniamy wszystkie propozycje na mapy
mody wctf 3, a czasem deathmatch
www.wowtim.fora.pl
192.168.0.4:27014

[ Dodano: Nie 02 Gru, 2007 ]
szukamy adminów i jest to serv 4fun

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
could not contact master game server to retrieve server list
Mam CSS digitalzone.W find servers wyskakuje to co w temacie.Dodam ,że gdy włączam css to mam dokładnie to samo co w tym temacie http://www.forums.wiaderko.com/problemy-zwiazane-z-cs-s-steam-i-non-steam/285038-non-steam-problem.html .Proszę nie pisać odpowiedzi typu ,,Reinstal" bo to jest 2 css...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Beginning SQL Server Modeling: Model-Driven Application Development in SQL Server 2008
http://wowebook.net/wp-content/uploads/2010/07/Beginning-SQL-Server-Modeling-Model-Driven-Application-Development-in-SQL-Server-2008.jpg Book Description Get ready for model-driven application development with SQL Server Modeling! This book covers Microsoft's SQL Server Modeling (formerly known...
Książki
Microsoft SQL Server 2005 Mobile Edition Server Tools 3.0.5214.00
Free download Microsoft SQL Server 2005 Mobile Edition Server Tools 3.0.5214.00 | Pobierz za darmo Microsoft SQL Server 2005 Mobile Edition Server Tools 3.0.5214.00 SQL Server Windows CE Edition, oferuje rozwiązanie mobilnej bazy danych. Baza ta obsługuje nie tylko systemy Pocket...
Internet i sieci
Sposób na Could not contact master game server to retrieve server list.
Witam! Znalazłem 2 sposoby, na naprawienie tego błędu. Testowałem na 1.6 NS v23. Pierwszy sposób: 1. Ściągamy plik Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. 2. Wklejamy go do Valveplatformconfig, nadpisując stary. (mogą pojawiać się serwery z CS:S) Drugi sposób: 1....
Archiwum forum
could not contact master game server to retrieve server list
dlaczego mam taki komunikat??nie znajduje mi zadnegoi servera w internet;(
Problemy z CS 1.6
Nie mogę wejść na server bo: Server is using older protocol (47) prosze o pomoc
Witam! Podczas wchodzenia na server pojawia mi się błąd. Oto jego treść: This server is using an older protocol (47) than your client (48). If you believe this server is outdated, you can contact the server administrator at (no email address specified) Nie wiem o co z tym chodzi więc...
Problemy z CS 1.6
Sanocki Server! Łatwo dostać admina za zwołanie ludzi na server.!193.42.218.28:27021 hasło: snk
193.42.218.28:27021 hasło: snk <<<< GRAJCIE ! PROSZE ZAPRASZAM:D
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Silent Death clan server @ GAMESNET.pl SERDECZNIE ZAPRASZAMY JEST TO NOWY SERVER!
Tak wiec chciał bym wszytkich zaprosic na server klanu sD. by GamesNet ip --> 91.102.118.26:27024 sloty --> 14 ( NIE MA REZERWACJI!!) :) typ gry --> TP pw --> jest ale latwo sie domyslic map cykle --> de_dust2 de_cpl_mill de_aztec de_inferno de_cbble
SERVER SUPER SERVER ZOBACZ!!! NAPRAWDE WARTO!!! WBIJAJ!
WITAM O TO NOWO POWSTAŁY SERWER Klanu USC 10 slotowy na gamepad. IP : 85.232.234.246:27177 a o to nasza str : http://www.ultimatesoldier.blo.pl/ zapraszam l REJESTRUJCIE SIE JAK I WCHODŹCIE NA SERWER!!
Main Event Server WBIJAĆ xD Może Nawet Udostępnie Server Dla
Super Server Tylko Mała Grywalność Wbijajcie a zobaczycie naprawde super zabawa moge nawet Udostępnić serva dla jakiegoś klanu tymczasowo! Wbijać xD Acha I Ip Jest Takie;P 192.168.1.11:27005

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz