Witajcie. Nazywam się Adrian Dreslerski, liczę prawie 15 jesieni i jestem z 3miasta.
W wakacje 2oo8r miałem pomysł aby stworzyć klan, potem pomyślałem, czemu by nie MultiGaming? Pod koniec roku 2oo8, dokładnie w grudniu plan zaczął iść wielkimi krokami do przodu. Teraz, 22.01.2oo9r. mój MG już stoi na nogach.
ShotGaming - nazwa wpadła mi do głowy, ponieważ jest "oryginalna" zamiast Shoot jest Shot : ) MultiGaming rozwija się wielkimi krokami, posiadamy dywizje takie jak:
- WarCraft 3 Defense of the Ancients
- Counter Strike 1.6 A ( nie pełna, o tym niżej )
- Counter Strike 1.6 B ( nie pełna, o tym nizej )
- Call Of Duty 4
- America's Army
Dywizja W3: DotA jest najbardziej utalentowaną drużyną jaką mogliśmy sobie wymarzyć. Chłopacy z tej drużyny grają ze sobą 3~~lata i grali nie na jednym turnieju. Ta drużyna grała na turnieju SGGW 2006, pod nazwą Evil Empire's. Zajęli drugie miejsce, w finale przegrali z D-Link PGS.
Nasza dywizja CS 1.6 A jest nie pełna, poszukujemy tylko i wyłącznie utalentowanych graczy.
Posiadamy jeden serwer, na razie na obie dywizje, A & B.
Teraz już przejdę do rzeczy..
Oczekujemy od was:
- Ogar full, bez puaczu i gra do końca.
- TS/VT + mikro
- Dostępność 3~4h dziennie
- Zaangażowania w życiu MG
- Konta GameBack.net & ESL.eu
- Gra only TeamPlay lub nie pisz.
Zapewniam jako lider MG:
- Serwer, 12 slotów na 1shot1kill.pl
- Serwer (niedługo) VT/TS2
- Ogarniętą stronkę (23.01.09/24.01.09 płatny & unikalny szablon) i domenę .pl (Strona MultiGamingu.)
Proszę nie składać żadnych podań typu "nick: jan kowalski, skill: medd++" ponieważ to wszystko będę zbierał tylko i wyłącznie od osób, które się dostały.
Kontakt ze mną:
Sygnaturka z kontaktem.
Mój profil STEAM.
UWAGA!! WIADOMOŚCI TYPU: SIEMKA, MOGE DO KLANU? WITAM, SZUKACIE LUDZI DO KLANU? Będą ignorowane!