Automatyczne tłumaczenie Afrikaans Albanian Arabic Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian wspiera Google

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Klan CS 1.6 szuka graczy > Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy

Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy - Tutaj trafiają stare i nieaktualne tematy z działu Klan CS 1.6 szuka graczy

Tagi: , ,

Odsłon tematu: 333
Narzędzia wątku

Allied Forced rekrutuje

r3Ksu. is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam

Klan Allied Forced szuka graczy do klanu!
Zrobiliśmy porządne sprzątanie w klanie i wyrzuciliśmy nieaktywnych graczy
Zostalo nas 3 i przyjmiemy kolejnych 3-4.

Wymygamy:
*micro
*aktywność klanową
*dostępność

Oferujemy:
*ogar klan
*serwer na wspole z zaprzyjaźnionym klanem (ja jestem H@)
*stronke narazie z darmowym szablonem (ale dawno nie aktualizowana)
*spary
*po całkowitym ogarnieciu jakaś liga

KONTAKT:
* eMrc [CL] 1457378

Odp: Allied Forced rekrutuje

worobiei is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

Można prosić o adres strony?

Odp: Allied Forced rekrutuje

r3Ksu. is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

Allied Forced

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
download Medal of Honor Allied Assault Spearhead
Proszę, jeśli ktoś może o podanie linku na download pełnej wersji dodatku do gry Medal of Honor Allied Assault, o nazwie Spearhead z góry dzięki....
Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier
Forced.2.Kill [ FFA ] steam/non@KampNO.pl - 91.204.160.240:27105
Serwer Counter Strike 1.6 - Forced.2.Kill steam/non@KampNO.pl Adres: 91.204.160.240:27105 Sloty: 20 Timelimit: 0 FriendlyFire: 0 C4Timer: 35 ...
Serwery do Counter Strike 1.6
Vv rekrutuje !!!!!
Witam. Nie bd owijał w bawełnę, chcę stworzyć klan ze stała piątką, który nie rozleci się po miesiącu. Nazwa Klanu to FalangA. Na początku mogę...
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Medal of Honor Allied Assault - Problem
Elo mam problem nie moge się połączyć z żadnym serverem zawsze przy połączeniu wyskakuje mi taki komunikat: Server Connection Timed out nie wiem co...
Archiwum forum
Problem z grą Medal of Honor: Allied Assault
Witam. Otóż mam pewien problem z grą MoH: AA. Zawsze dobrze chodził, a teraz zaczęła coś szwankować... --- Common Initialization --- Medal of...
Archiwum forum
medal of honor allied assault
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. Medal of Honor: Allied Assault to taktyczna gra akcji osadzona w realiach II Wojny...
Archiwum forum
Serwer Klanu Allied Forced
§ Nazwa serwera: Allied Forced @ Best-Serw.pl § IP serwera: 91.204.161.245:27035 § Typ serwera: NonSteam § Tryb Rozgrywki: FFA § Ilość slotów: 16...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
CE-Gam!nG Rekrutuje
Klan STEAM CeG# Rekrutuje szukamy 2 dobrych graczy ! www.crackexe.yoyo.pl zaparszamy gg : 6562125 pzdro sewrer zamowiony
uS rekrutuje
Witam! Szukam 2 osob do klanu prosze wypelniac formularz: 1.nick - 2.wiek - 3.staz - 4.byle klany - 5.mikrofon - 6.teamspeak - mamy do...

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2010 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz