Witam witam ponownie otwieram rekrutację do klanu . Cóż obiecanki cacanki można powiedzieć . Był skład lecz jak widać olał mnie i szukam nowych graczy . Szukam 4 graczy wiek 16 w górę . Nie chcę dzieci w klanie więc 15 i mniej nie pisać . Poniżej przedstawiam kryteria rekrutacji . Poniższe dane są nie aktualne . Zapraszam lächeln
Co może zaoferować klan Corious Gaming :
- grę w pierwszym składzie , zgrana piątka to podstawa
- serwer do gry (mixy/spary) nie jest to serwer dla dzieci lub FFA czy TP , admina posiada wyłącznie kapitan w tym przypadku ja.
- stronę na płatnym hostingu ( w przyszłości nowy layout + domena krajowa )
- nie posiadamy serwera TS lecz już teraz myślę nad jego zakupem więc serwer głosowy TeamSpeak
- częste spary/mixy oraz udział w turniejach i ligach
- miła atmosfera w zespole
- ogarnięcie , mamy taktyka w zespole oraz osobę prowadzącą grę
Co oczekujemy od przyszłych graczy :
- wiek 16+ jak pisałem w notce wyżej , ważne jest aby mutacja była ON , jeśli w wieku 16 lat dostajesz karę na komputer itp nie pisz wogóle
- ogarnięcie,słuchanie,zgranie oraz przyswajanie taktyk ( ważne jest aby słuchać prowadzącego oraz dostosowywać się do taktyk )
- składki na serwer 5-7 zł na miesiąc , sam opłacam stronę więc wszyscy powinniśmy dać coś od siebie na rozwój klanu
- możliwe wyjazdy na lany itp , nie chcemy wpadek
Jesteś zainteresowany ? napisz na GG 12289956 . Nie testujemy graczy zależy nam na tym abyś dobrze opisał sam siebie . Dzieciom mówimy nie . Klan Corious Gaming istnieje od 2008 roku . Mieliśmy wzloty i upadki lecz dalej funkcjonujemy . Do zobaczenia !