Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Szukam klanu CS 1.6 > Archwium #Szukam Klanu CS 1.6

Archwium #Szukam Klanu CS 1.6 - Tutaj trafiają stare i nieaktualne tematy z działu Szukam Klanu CS 1.6

Tagi: , ,

Odsłon tematu: 183
Narzędzia wątku

Ogar sz.kl jNs

jones is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam Jestem Ogarnietym Graczem Po Kilku Klanach

Miasto: Olsztyn. Najlepiej by było ^^ Lub Okolice.
Mam Do Zaoferowania Miejsce Na Treningi .. Kawiarenke Internetową w Której mam układy :P

OCZEKUJE:
DOMENE.pl
Serwer Do treningów
Serwer vt By sie przydał
Ogarniete Taktyki

OFERUJE:
-Staż: około 5 latek :] z Przerwami
-Pozycja: Shooter
-Skill: Med+

KONTAKT:
8573030

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Ogar gracz szuka ogar klanu :D
Oferuje: Wiek 16 Steam Tak Nick Mr laskus Staż 3 Lata Pozycja Shooter/snajper Często Dostępny Tak Punktualność Tak Mikrofon Tak
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
2 ogar graczy szuka ogar klanu
Witam! Ja i mój kumpel jestesmy ogarniećie i dobrze zgrani szukamy dobrego klanu: Ja: staz - 2 lata mozg - on ogar- on sluchanie CL i vCL - on online- 4h + Mój kumpel: staz -1 rok
mlody ogar szuka ogar klanu
nick: B3sT wiek : 15lat mutacja off ale pewnie jushh nie dlugo :D staz: 1.5 steam on mózg on skladki na serw on skill:do oceny wiek:15 Oczekuje:
2 Ogar Ludzi Szuka ogar Team
Witam. 2 Ludzi szuka klanu .Jestesmy ze soba zgrani oczekujemy: Stronki z platna domena serwr 11slot: server vt treningi, spary w week
Ogar Gracz Szuka Ogar KlaNu
Witam szukam ogarnietego klanu Ns moze byc rowzniez steam :) Nick: `sXF Wiek:17lat StaZ:Rok ale ogarniam :) Dobrze mi idzie na pozycji snajpera . Ulubione bronie m4/usp/awp Ulubiona mapa:de_dust2 Placz off Mozg On Posiadam rowzniez Steam
Ogar gracz suzka ogar klanu
siema szukam ogarnietego klanu. w klanie moge byc shooterem, taktykiem. oferuje: niestety nonsteam steama wlasnie sprzedalem;p ale nie dlugo kupie;P ogarniecie duuuuza dostepnosc bylo troche ex kanow jestem doswiadczony mikro i inne oczekuje:
ogar klan poszukuje OGAR ONLY, sprawdź
witam, klan elite poszukuje 2/3 osób do klanu. ogar only! możemy zaoferować: # serwer 12 slot(ping 20-30ms) # kanał TS2(i vent jak będzie potrzebny) # dużo CZASU i CHĘCI do gry! # www z domeną .eu(od razu zaznaczam, że jest na niej CMS php-fusion) # mózg, ambicje ON # płacz OFF
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Ogar Gracz Szuka ogar Teamu!
Elo : ] Szukam klanu Oferuje -Staż : 1.5 r -posiadam Steama : ] -skill : real low ( nie bede tu sciemnial jak trzy czwarte tego fora,ze maja skilla med++/med ) pozatym, nie mi to oceniac . -Ts,Vt,mikro,mIRC : oN aLL
ogar taktyk/shooter szuka ogar klanu wejdz!
O mnie: - wiek: 15 - miasto: Radom - ex klany: cs-esg.pl, team qlimax, mousense, angels-guido, pg-cs.pl i inne Oferuje: - gra TP - wymyślanie taktyk na mapy - przygotowanie klanu do ligi i doprowadzenie do wielu sukcesów - ogarnięcie
ReD'Team ! Szuka Jednego Ogar Zawodnika!! Naprawde OGAR !!!
Witam ! Klan ReD'Team szuka 1 Ogarnietego gracza ! Na wszystkie pytania odpowiem na GG ! Oczekujemy: WIek : 15 +++ Staż : 1 rok +++ Wiecej na GG o nas GG: 4580453

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz