Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Szukam klanu CS 1.6 > Archwium #Szukam Klanu CS 1.6

Archwium #Szukam Klanu CS 1.6 - Tutaj trafiają stare i nieaktualne tematy z działu Szukam Klanu CS 1.6

Tagi: ,

Odsłon tematu: 157
Narzędzia wątku

need team

CiemaS is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Elo,
Szukam Klanu Steam.

O mnie :P
- Nick: CiemaS
- Staż: 2lata
- vt,ts2
- mirc on
- mikrofon on
- Dostępność: duża
- skill: Do sprawdzenia
- Punktualność
- płacz off
- szybkie przyswajanie taktyk
- zaangażowanie

Oczekuje:
- Serwer ON
- strona ON
- Mixy,treningi,spary, ligi..
- płacz 0ff

By była jasność nie szukam teamu na tydzień ani miesiąc ... chodzi mi o stały skład nie musi być jakiś pro byle nikt w nim nie olewał tylko angażował się w tim !! :P

Kontakt GG: 4889641 (Przeważnie Niewidoczny)

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Team Attack i Team Kill update
Od dzisiaj testujemy na serwerze TP nowy system wymierzania kar za Team Attack i Team Kill ! Nowy mod wygląda następująco : 10/10 TA auto ban na 1h 3/3 TK auto ban na 2h Życze miłej i spokojne gry !
Informacje i Regulaminy serwera HJ TP
Team Kill / Advanced Team Atac
Mam problem z pluginem. Wgrałem go na serwa (sam już nie wiem czy dobrze, za dużo tego) i zostawiłem sobie tylko do wyboru slap to 1hp slay i te 3 pozostałe. Na serwerze pokazuje mi tylko ATAC_NOT_FOUND_xxx (te xxx nie pamietam co pisze) i takich mam 4 do wyboru. Wgrałem wszystko z pluginu co...
Szukam pluginu AMX/AMXX
eNcode Team. Need 3 graczy do team A
Szukamy 2-3 graczy do Dywizji CS 1.6 "A" Wymagania: Wiek: 16+ Staż 3+ VT ON Przyswajanie taktyk Humor
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Team Classic szuka Ludzi do Team
http://www.teamclassic.boo.pl/images/partners/3.png Yoł , team classic szuka ludzi do klanu Co możemy oferować ? Stronę+Unik Lay http://www.teamclassic.boo.pl Zgraną 4 + need 1,2 Server VT, częste mixy Min 2 na dzień Posiadamy server z unixstorm lecz dziś wygasza, więc będzie zbiórka na...
Team classic szuka Dziewczyn do team,Serv,itp
Witam, team classic szuka dziewczyn do Klanu Co oferujemy 2 servery =GamesNet,Unixstorm Server ven Unik lay http://i44.tinypic.com/aya5u0.png Częste mixy,cw Po zgraniu ,ligi esl, lany Co oczekujemy
Bomb Plant Team need grafik+team
Witam. Szukam 7 osob do klanu Bomb Plant Team: 2 Snajperow 3 Shooterow 1 Taktyka 1 Prowadzacego
Szukamy ogar 6 do TEAM ! mys-team.eu
Witam klan Meet Your Skill poszukuje 7 ogar dobrych graczy którzy spełniają nasze wymagnia ! a więc zapraszam pro graczy ! Oferujemy : Serwer klanowy 12-sto slotowy Serwer : VT ( Ventrilo) Strone : www.mys-team.eu Częste sparingi Częste treningi Taktyki Ogar CL'a i vCL'a
Biezanow Team [bt] Team Play [HitMe.pl]
:arrow: IP: 194.181.6.97:27077 :arrow: Pass: W nawiasie kwadratowym po napisie Biezanow Team :arrow: Ilość slotów: 20 :arrow: Typ: TeamPlay :arrow: Dostępność: 24/7 :arrow: Hosting: HitMe.pl :arrow: Pingi: 15-30 :arrow: Strona: Bieżanów-Team :arrow: Admini: ^Korzeń, Misiek, Vaq, Bania,...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
AtOs-TeAm www.atoss-team.yoyo.pl@pukawka.pl
Witam ! Chcialbym was zaprosic na server 16 slotowy @pukawka.pl non-steam o to ip i pw : 193.143.121.230:27016 haslo: at Serdecznie zapraszam. Nigdy nie ma lagow . chyba ze jakis zlagowany kolo przyjdzie no to sa . A tak to nie :). PzdR oD BI@L3G0 ;**
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Aggressive Style Team | AgS-TeaM -> Rekrutacja
http://www.miner.yoyo.pl/images/AgS-duze.jpg Nasz klan poszukuje kilku osób : a) o niebanalnym skillu b) mile widziane doświadczenie z innych klanów a także umiejętność wymyślania taktyk c) z mikrofonem d) osób kulturalnych gdyż tak jak w każdym sporcie liczy sie kultura :D e) 17 +...

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz