Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Szukam klanu CS 1.6 > Archwium #Szukam Klanu CS 1.6

Archwium #Szukam Klanu CS 1.6 - Tutaj trafiają stare i nieaktualne tematy z działu Szukam Klanu CS 1.6

Tagi: , , , ,

Odsłon tematu: 731
Narzędzia wątku

Szukam czegoś na stałe - RAVEN.

knp. <3 is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

Witam. Jak w temacie szukam ogarniętego klanu.. Więc proszę się nie wachać tylko pisać ;]

O Mnie;

* Imię; Tomek
* Nick; RAVENN
* Staż; 0.5 na NS, 2.5 na steam. ;)
* Wiek; 15 lat
* Skill; med-
* Płacz; off
* Gra TP; ON
* Dostosowywanie się do taktyk; ON
* Pozycje na których mogę się prezentować; Shooter/Snajper
* Konta; jak będzie trzeba założę
* Mutacja; W trakcie (nie piszczę)
* Dostępność; teraz w wakacje to kiedy chcecie.

-------------------------------------

Czego oczekuję od klanu;

* Wiek; 13+ (Przyznawanie się do swojego wieku..)
* Staż istnienia klanu; 3miechy+
* Serwer do gry.
* Kanał VT/TS
* Treningi, cw, mixy.
* Miła atmosfera
* Płacz OFF !!
* Ogarnięte taktyki i ogólnie klan

-------------------------------------

Kontakt do mnie;
* GG; 15592698

==TO TY MASZ DO MNIE NAPISAĆ NIE JA DO CIEBIE==
==JEŻELI KLAN ISTNIEJE PARE DNI TO NIE PISZ==
==JEŻELI W KLANIE SĄ DZIECI 10-12 LETNIE TO NIE PISZ==

pozdrawiam,
RAV.

HashJama [TP] by wiaderko.com - 193.33.176.148:27015
HashJama [FFA] by wiaderko.com - 193.33.176.188:27015
HashJama [DM] by wiaderko.com - 193.33.176.53:27015

Odp: Szukam czegoś na stałe - RAVEN.

d3ny is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Sorry za OT, ale:
Jeszcze parę dni temu pisałeś, że grasz 1,5 roku, po kilku dniach napisałeś, że grasz 2 lata, teraz piszesz, że 3 lata? oO
Za kilka dni napiszesz, że grasz 5 lat?

lajtowoo is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

dokładnie + ciągle piszę , ze zmianą nicku ;/

kłaku is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

hahah a na steam ma z 2008

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Sniper szukam czegoś ogarnietego
Nick: Smi3cHu Wiek: 14 Staż: 2,5 Skill: Zobaczycie VT/TS2/Mumble: ON ON ON Składki: ON Pozycja: Sniper O sobie: Słucham sie poleceń, szybko łape taktyki, MUTACJA OFF Oczekuję
Śmietnik
Szukam czegoś sensownego.
Witam. Składam podanie w nadziei, że znajdę jakiś team z którym pogram trochę dłużej. Podam jakieś dane żeby łatwiej było się dopasować i dogadać: Nick: IbR / BAMBARYLAAAAA Wiek: 19 Staż: myślę, że nie staż się liczy a umiejętność myślenia i analizy. Skill: pogramy, zobaczymy. W dużej...
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
Szukam czegoś na ligi
Witam. Szybko i krótko: O mnie: Nick: `FrEaK <3, fr1kussssssssss Wiek: 15 Mikrofon/słuchawki: of kors Konto ESL/GB: jest Pozycja: Shooter/Sniper Oczekuję:
[Steam] Szukam czegoś na stałe z ambicjami
Witam, tak jak w temacie szukam zgranej ekipy która chce coś osiągnąć. Jestem ambitnym graczem, który szuka dobrej zabawy jak i zgranej ekipy. Nick: Wrobel Wiek: 16 lat Mikro: ON Słuchawki: ON Steam: ON VT/TS: ON Płacz: OFF
Szukam klanu CS:S Steam / Non Steam
Szukam czegoś na stałe
Witam! Tak jak w temacie szukam jakiegoś teamu na dlużej.. Informacje o sobie: nick: raaz wiek: 17 staż: 4
sosna-Szukam Czegoś Poważnego
elo Szukam poważnego klanu (ogar) na stałe! Mój starz w cs to ok. 3lata... Mam zamiar rozwijać swoje umiejętności, bo jeszcze teraz w swojej grze widzę dużo błędów. Mam dopiero 16 lat więc dużo czasu jeszcze przedemną. Dostępny jestem cały czas. Według mnie najważniejszym atrybutem...
Szukam czegoś na stałe
Nie będę się rozpisywał. Oferuje: -Steam -Wiek:15 -Słuchawki + mikro -Ventrillo -Jak będzie potrzeba serwer to mogę zaoferować -Skill: med-/+/ do oceny
Szukam czegoś na poważnie
Nick: neXtruq Wiek: 17 Staż: 1 rok (ale liczy się ogranie prawda?) Dostępność: * poniedziałek - od 17.00 do ... * wtorek - od 21.00 do ... * środa - od 21.00 do ... * czwartek - od 21.00 do ... * piątek - od 17.00 do ... * sobota - cały dzień
Szukam czegoś ^^
Witam Szukam Klanu Raczej Na Stałe ( ale to zależy od drużyny ) Oferuję Dla Was : - Pozycja Shooter'a - Gra Team Play - Staż 1.5 year - Steam - Skill ( Musicie Sami Ocenić _ Ja przy okazji też was ocenie :grin: )
Szukam Czegoś na stałe..
Witam. Jak w temacie szukam ogarniętego klanu.. Więc proszę się nie wachać tylko pisać ;] O Mnie; * Imię; Tomek * Nick; . * Staż; 0.5 na NS, 1.5 na steam. ;) * Wiek; 15 lat * Skill; med- * PłacZ; off

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz