Witam! Szukam oporowego klanu który chce coś osiągnąć w eSporcie i członków w nim którzy nie boją zainwestować trochę czasu w "trening" Csa. Niechce takich sytuacji że klan mówi że gra 4fun bo nie ma zamiaru oddać całego życia dla gry w csa. Napisze od razu co oferuje i wymagam.
Oferuje:
-Wiek +15
-Staż +2(utalentowane 2 lata)
-Dostępność 7h dziennie 10-12 15-17 20-23 coś około jeżeli jakiś mecz telefon i jestem
-Kultura
-mózg na najwyższym poziomie ;]
-Płaczu dosłownie 0
-Ewentualnie mogę być taktykiem, znam i wymyślam na miejscu dużo taktyk
-Mam serwer 12 slotowy (kampno ale zawsze)
-Ambicje
-Humor jak i powagę ;]
-vt/ts/mirc on
-fps 95/100
-Łącze 1.3mb Neo/rox
-Gram w klanach od 1 dnia spotkania z csem/steam po 3 miechach gry
-Esl/GB/HLC
-Lany ON (na 2 koniec polski pojade jak będzie szansa na wygranie czegos tam, a jak 100km od domu to moge spokojnie jeździć)
-Składki ON
-Pewnie jeszcze coś ale na tą chwile zapomniałem
Co wymagam:
-Wiek +15
-0 płaczu
-vt/ts
-Ogarniętą strone z domeną.pl (nie żaden hosting yoyo no chyba że strona naprawde zadbana)
-staż klanu +3 miesiące
-Mam być brakującym ogniwem do klanu a nie 7 członkiem klanu, potrzebuje zgranej piątki
-0 napinek
-Taktyka prowadzącego cały mecz nie tylko w TT
-najlepiej codziennej gry mixy,cw jakieś ligi podwórkowe a po zgraniu esl,gb.
-W przyszłości LANy
-I co najważniejsze "kochania tego co sie robi" nie gry 4fun ale jakiej kolwiek chęci osiągnięcia czegoś w eSporcie, jeżeli Twój klan nie ma ambicji i zaangażowania nie pisz!
To chyba tyle, jak mówiłem gram od 1 dnia w klanach więc jak najbardziej gra TP i zapewniam że dużo wniose do klanu. Poprzednie klany www.lmstyle.pl goUP MultiGaming , klany grały 4fun i nie angażowali się w to co robią. Wszelkie propozycje proszę pisać na GG: 8366509 lub ewentualnie steam: xFrytAx
Wszelkie wiadomośći typu: Jeszcze aktualne? chccesz do klanu? SiEmA, JeSzCzE sZuKasZ oPoRoWeGo??? będe automatycznie usuwał, prosze odrazu przejść do rzeczy i napisać info o klanie.
Żeby wam ułatwić napisze wzór podania:
Nazwa:
Strona:
Serwer:On/off
Ilość członków:
Staż:
Wiek członków:
Taktyk:on/off
Vt/Ts:
P.S Jeżeli uważasz że sie rozpisałem i sie czepiam "czegoś" to znaczy że nie bierzesz klanu na poważnie i nawet do mnie nie pisz!
Piszcie nawet jak jestem niedostępny.
Pozdrawiam! xD