Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Szukam klanu CS 1.6 > Archwium #Szukam Klanu CS 1.6

Archwium #Szukam Klanu CS 1.6 - Tutaj trafiają stare i nieaktualne tematy z działu Szukam Klanu CS 1.6

Tagi: , ,

Odsłon tematu: 663
Narzędzia wątku

needteam dzieci off

shmpl is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Need team oporowy nie sklejka zgrani z taktykiem

bez placzkow i napinatorow skilowo ma byc min 18+

u mnie 18+/5+ info

GG : 200156

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Bany dla dzieci JP :x
1 ban dla .wlK - znana wszystkim osoba, docinki w moją strone kilka razy, jeden raz na screenie, do tego wiele innych, Kielu czy AluCarD mogą potwierdzić. Dowód: Zdjęcia – Pokazywarka.pl 2 ban dla następnego dziecka JP, reszta na screenie: Zdjęcia – Pokazywarka.pl Niech...
Śmietnik
Prezenty dla Dzieci
Hello ... Jako że zbliża się wigilia, a co za tym idzie koszty Zazwyczaj robiłem prezenty dla brata, rodziców i babci, dla starszych syboliczne, bratu zawsze się jakaś zabawke wybrało / podpytało. W tym roku jest podobnie, tyle że będa u nas dodatkowo dwójka kuzynostwa 9latek i 11 latka. I...
Pytania z odpowiedzią
Need team bez dzieci
Witam Szukam poważnego teamu ze średnią wieku 16 +. Mam 17 lat za kilka miesięcy 18. Gram 2 lata dużo mixuje + gatery esl. Dużo gram z AWP. Konta gb/esl/hlc ON. Wymagam serwera, treningów, zaangażowania, ogarniętego prowadzącego strony www (niekoniecznie). Posiadam własny 15 slotowy serwer vt....
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
Kolejne dzieci na gg -.-
http://img508.imageshack.us/img508/1338/dziecko.png Zal -.-
Śmieszne zdjęcia, obrazki
Dzieci Neo ;<
Ehh jak takie cos może sie urodzic :<. Patrzcie na ta rozmowe ;p An!CA: pozyczysz mi steama na 20min? Gufi AH :***: OWNEd An!CA: co w tym takiego smiesznego An!CA: kuzyn do mnie przyjechal Gufi AH :***: OK masz ;] Gufi: login Next dziecko neo ;< Gufi: password Odpierdol sie.Block An!CA: jeb...
OffTopic - Counter Strike
needTeam
elo Szukam clanu ns dobrze by było gdyby był serwer. vt/ts : on skill : do oceny wiek: 16 staż : 3lata pisać na gg : 13145060(często niewidoczny)
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
Dzieci Diabla
Nazwa serwera: Dzieci Diabla Haslo - mozna bardzo bardzo latwo sie domyslic sugerujac sie nazwa klanu :> IP wraz z portem: 193.218.155.85:27231 Ilość slotów: 12 Godziny kiedy serv jest włączony: 24/7 Strona www (jeśli istnieje) Kontakt z adminem: 3670053 Oraz inne: Server swiezy co...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Dzieci Neo Na Non Steam...
Dzeci Neo Na Non Steam Są Największymi Cziterami Przynajmniej większość Gdzie Nie wiejdziesz Na Serwer Tam Dziecko Neo Ci Wyskoczy z Cheatem...Co Z Nimi Zrobić? Prosze o Odp ^^
Archiwum Cheats Zone

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz