Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Szukam klanu CS 1.6 > Archwium #Szukam Klanu CS 1.6

Archwium #Szukam Klanu CS 1.6 - Tutaj trafiają stare i nieaktualne tematy z działu Szukam Klanu CS 1.6

Tagi: , , , , ,

Odsłon tematu: 524
Narzędzia wątku

22+ Szuka Ogar Klanu Dzieci OFF

palitbg is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

~ Wiek: 22
~ Staż: 3 lata
~ Pozycja: Shooter
~ Często Dostępny: Bardzo często
~ Punktualność: Oczywiście
~ Brałem Udział w kilku Lan miedzy innymi W Strzyzowie kolo.Rzeszowa.
~ Specjalizacja: Ak47
~ gg: 6616336

Oczekuje:

Wiek 16+
poważnego podejścia do eSportu
dobre porozumiewanie się podczas meczu oraz dobre taktyki
Serwer Głosowy VT
strona szablon, domena PL,COM,EU,COM.PL
Częste mecze klanowe, mixy, oraz jakieś treningi
Dobrze by było jakby klan grał też GB lub ESL

Ostatnio edytowane przez palitbg ; 18-08-2009 o 16:10.

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
1 ogar szuka ogar klanu
Nick: got t. Wiek: 15 Staż: 4-5 Skill: med++/ogar VT/TS2/Mumble: vt/ts2/ts3 Składki: ta Pozycja: shooter O sobie: A co ja mam tutaj napisać? bez napiny bez puaczu, caly czas ON, daje info i morda. poczucie humoru :D Oczekuję
Śmietnik
Ogar gracz szuka ogar klanu :D
Oferuje: Wiek 16 Steam Tak Nick Mr laskus Staż 3 Lata Pozycja Shooter/snajper Często Dostępny Tak Punktualność Tak Mikrofon Tak
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
Ogar szuka ogar klanu
Witam :) Szukam ogarnietego klanu :P Oferuję : - Dostępność: 14-17 , 19-22 (gdy bedzie spar, wejde do gry, a tak to komp ON) - TS/VT - ON - Bez Puaczu :) - Steam: YES - Sluchawy i Mikro - YES - Nick : Anti* Czacha
2 ogar graczy szuka ogar klanu
Witam! Ja i mój kumpel jestesmy ogarniećie i dobrze zgrani szukamy dobrego klanu: Ja: staz - 2 lata mozg - on ogar- on sluchanie CL i vCL - on online- 4h + Mój kumpel: staz -1 rok
mlody ogar szuka ogar klanu
nick: B3sT wiek : 15lat mutacja off ale pewnie jushh nie dlugo :D staz: 1.5 steam on mózg on skladki na serw on skill:do oceny wiek:15 Oczekuje:
Strzelnica Grudziądz FFA Only ogar 18+ Dzieci ban!
http://img205.imageshack.us/img205/5389/468x60pe0.gif Grudziądzka Sieć Serwerów Counter-Strike 1.6 Serwery: Counter-Strike 1.6 (STEAM), Ventrilo, TeamSpeak2 Witaj serdecznie. Chcieli byśmy cię zaprosić do wspólnej gry na nowym serwerze Grudziądzkiej Sieci Serwerów CS 1.6, którym jest...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
cYnIu - typ ogar szuka ogar klanu
Witam, więc powiem krótko, że szukam naprawdę ogar klanu :) Oferuję : - Wiek 15+ -Staż - ponad rok (gram b.często więc szybko się wszystkiego uczę) -Dostępność : około 3-4 godzin w roku szkolnym w dniach wolnych po 8 godzin -Ogarnięcie map -Łatwość Przyswajania taktyk -Oczywiście STEAM...
Ogar Gracz Szuka Ogar KlaNu
Witam szukam ogarnietego klanu Ns moze byc rowzniez steam :) Nick: `sXF Wiek:17lat StaZ:Rok ale ogarniam :) Dobrze mi idzie na pozycji snajpera . Ulubione bronie m4/usp/awp Ulubiona mapa:de_dust2 Placz off Mozg On Posiadam rowzniez Steam
ogar gracz szuka ogar klanu o.0
Witam nie bede sie rozpisywal bo czasu nie ma czyli to co w temacie . staz 2 latka wiek 15 steam oczywiscie jest nie wiem co tu pisac nawet ale dobra moze napisze co klan powinien posiadac. -ogar cl -zgrany team - zeby wiekszosc steam miala najlepiej wyszscy -server z vaciem najlepiej
ogar taktyk/shooter szuka ogar klanu wejdz!
O mnie: - wiek: 15 - miasto: Radom - ex klany: cs-esg.pl, team qlimax, mousense, angels-guido, pg-cs.pl i inne Oferuje: - gra TP - wymyślanie taktyk na mapy - przygotowanie klanu do ligi i doprowadzenie do wielu sukcesów - ogarnięcie
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz