Witam, jeśli zależy Ci aby w Twoim klanie był byle kto i byle szybciej i aby tylko grał 24/7 i był nołlajfem to nawet nie czytaj dalej. Pewnie i tak byś to ominął bo szkoda czasu, żeby znaleźć normalnego i skillowego człowieka, a nie maszynę bez uczuć.
Więc tak:
Moja przygoda z e-sportem znalazła swój początek gdzieś w roku 2003 kiedy to byłem u kumpla na urodzinach i graliśmy w cs v. 1.5, a później 1.6 .
Wtedy wszystko się ruszyło, wspólne wyjścia do cafee i granie na tak zwanym lanie z kumplami (mało kto miał wtedy neta). Czas płynął stanął na grudniu 2005 kiedy doczekałem się internetu w domu. Pierwsze co zrobiłem to speed do kumpla po popularnego non steam-a. Z czasem coraz więcej znajomych miało neta i graliśmy na serwerze kumpla z osiedla przez dłuższy czas. Z biegiem czasu grywało się w jakiś klanach jeszcze wtedy non steamowych. W końcu zacząłem poważnie myśleć o e-sporcie. Pewna mądra osoba uświadomiła mnie oraz wiele mnie nauczyła, chodziło głównie o kupno konta steam, bez którego nie gra się lig i tak dalej.(wtedy jeszcze nie wiedziałem rzeczy które od kilku lat są dla mnie oczywiste). Więc w połowie 2006 roku kupiłem orginalną wersie gry. Zaczeła się gra na steamowych serwerach, mixy, cw, pcw....
W końcu trafiłem do multigamingu o nazwie T-box.com.pl - wiele się tam nauczyłem, poznałem świetnych ludzi i tak dalej, po okresie ok. roku niestety problemy rodzinne i brak czasu na gre... odszedłem i przerwałem grę na ok. 6miesięcy... Kiedy pod koniec 2007 roku wróciłem do grania zaczeła się prawdziwa tułaczka po różnych klanach...
Długo nie mogłem znaleźć sobie miejsca, aż do marca 2008 poznałem świetnego kumpla z którym kumpluję sie i spotykam do dziś. Wspólnie z jego kumplami z miasta mieliśmy swój mały klanik, ciasny ale własny, później pojawił się manager i zaproponował przejście naszej całej 5 do jego multigamingu o nazwie bBs-cs.pl, na tamten czas była to dość dobra organizacja jak dla amatorów(byli głównie znani z bdobrej dywizji WARROCK). Jednak znów coś nie wypaliło, więc pod koniec roku 2008 postanowiłem wziąć swój los w swoje ręce. Zakupiłem serwer, hosting, domene itp. szybko skompletowałem silną piątkę, która odnosiła sukcesy w gameback. Później było znów nieciekawie, moje błędy w zarządzaniu szybko się zemściły (konflikty, próba fuzji z inna organizacją) i klan z zadatkami na przyszłość poszedł się walić. Później długo grałem sam.
Po czym w maju 2009 dostałem propozycje dołączenia do świetnej ekipy Insane Gaming, za długo nie pograłem, gdyż chłopaki byli dość oporowi, a ja miałem spadek formy więc znów zostałem sam.
Dziś, myślę jestem mądrzejszy, mądzejszy o doświadczenia, o taktyki, ustawienia, zachowania które wyniosłem z tych wszystkich "klanów".
Gram i grałem wiele na różnych poziomach i myślę, że po załamaniu mojej formy w połowie 2009 roku znów wzniosłem się na wyżyny.
Coś bliżej o mnie.
Jestem bardzo kontaktową, kulturalną, bezkonfliktową, punktualną, wesołą i konkretną osobą. Wiem czego chcę, a chce coś wreszcie osiągnąć na polskiej scenie esportowej, nudzą mnie ciągłe, gather, mixy itp. Szukam Organizacji w które ludzie myślą coś na poważnie, a nie za 2miesiące znów będę w takiej sytuacji, że się wszystko rozpada, bo mam tego dość. Chcę grać przez długi czas z ludźmi na których można liczyć, pogadać i z ludźmi którzy zawsze Cię zrozumieją. Bo kiedy odnosisz sukcesy, to każdy nosił by Cię na rękach, a dobrze jest kiedy coś nie wyjdzie ktoś powie - nie martw się! (bo człowiek nie jest maszyną i każdy ma prawo do błedu) "Nie myli się tylko ten co nic nie robi".
Oczywiście posiadam odpowiedni sprzęt oraz stały dostęp do internetu niby z kablówki 2mb/s , jednak nigdy nie narzekam i po spieprzeniu sprawy nie wykręcam się lagami, bo zawsze mam najniższy ping na serwerze i umiem przyznać się do błędu.
Jeśli, to przeczytałeś widać, że wiesz czego chcesz i zależy Ci na solidnej osobie, a co za tym idzie budowaniem konkretnego Gamingu.
Jednak jeśli zjechałeś tu na sam dół żeby przeczytać tylko szczegółowe informacje to wypad!
Konta gier: hlc, gb, esl
Skill: do oceny, według mnie coś między med a high (ale to szerokie pojęcie bo nieraz na gathera wbijam pisze high, a poziom jest jak na low, lub na odwrót)
Kontakt: gg 3901503(niewidok), e-mail: wojokacper@gmail.com
Moje oczekiwania:
+Stała 5
+Treningi 4razy w tyg, najlepiej od pon-czw
+udział w ligach, lanach, turniejach (nawet tych mniej prestiżowych)
+średnia wieku minimum 16+
+Serwer jakiś wiadomo
+KULTURA i ogarniecie
itd itp