Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Szukam klanu CS 1.6 > Archwium #Szukam Klanu CS 1.6

Archwium #Szukam Klanu CS 1.6 - Tutaj trafiają stare i nieaktualne tematy z działu Szukam Klanu CS 1.6

Tagi: , , ,

Odsłon tematu: 423
Narzędzia wątku

Ogar szuka PRO klanu.

krzys144 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Elo szukam ogar klanu
Oferuje:
Grę zespołową TP
VT/TS2
Aktywnosc w klanie
Składki (jak zajdzie potrzeba)
ogar 100%
Steam
kultura
mózg
wiek 18 lat
dużą dostępność

W zamian klan musi spełniać warunki:
-OGAR!!!!!!!
-SKILL
-STEAM
-Miłego CL z ktorym mozna pogadac (typu hahah itp.)
-Serwer głosowy VT/TS2 obojetnie jaki
-Nie wyzywac sie i zeby sie grało TP
-taktyki na mapy
-no i jak bedzie to serwer....
-ogarniętej strony
-wiek 16+

Chetnych pisac tu albo gg : 3350083

Odp: Ogar szuka PRO klanu.

endryu is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

status-qwo.cs

Podania, prosimy składać na forum, w dziale rekrutacja.

kontakt steam krzychu2900193

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
1 ogar szuka ogar klanu
Nick: got t. Wiek: 15 Staż: 4-5 Skill: med++/ogar VT/TS2/Mumble: vt/ts2/ts3 Składki: ta Pozycja: shooter O sobie: A co ja mam tutaj napisać? bez napiny bez puaczu, caly czas ON, daje info i morda. poczucie humoru :D Oczekuję
Śmietnik
ogar szuka ogar klanu...
Siemka szukam ogar klanu Oferuje: Grę zespołową TP VT/TS2 Aktywnosc w klanie (moge sie zajac stronka porobic jakies zeczy) Składki (jak zajdzie potrzeba) sv_ogar 100 sv_steam 1 sv_kultura 1 sv_skill ON
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
Ogar gracz szuka ogar klanu :D
Oferuje: Wiek 16 Steam Tak Nick Mr laskus Staż 3 Lata Pozycja Shooter/snajper Często Dostępny Tak Punktualność Tak Mikrofon Tak
2 ogar graczy szuka ogar klanu
Witam! Ja i mój kumpel jestesmy ogarniećie i dobrze zgrani szukamy dobrego klanu: Ja: staz - 2 lata mozg - on ogar- on sluchanie CL i vCL - on online- 4h + Mój kumpel: staz -1 rok
mlody ogar szuka ogar klanu
nick: B3sT wiek : 15lat mutacja off ale pewnie jushh nie dlugo :D staz: 1.5 steam on mózg on skladki na serw on skill:do oceny wiek:15 Oczekuje:
cYnIu - typ ogar szuka ogar klanu
Witam, więc powiem krótko, że szukam naprawdę ogar klanu :) Oferuję : - Wiek 15+ -Staż - ponad rok (gram b.często więc szybko się wszystkiego uczę) -Dostępność : około 3-4 godzin w roku szkolnym w dniach wolnych po 8 godzin -Ogarnięcie map -Łatwość Przyswajania taktyk -Oczywiście STEAM...
ogar szuka ogar klanu!!
Mam nick DaVcIo.O gralem juz w niejednym klanie w ktorych bylem taktykiem cl,vcl itd.. byle klany np: Maverick Squad , Unreal Gaming , Yakuzza Team , S2D4 , GTS. Mialem steama ale wkradli mi sie na kompa i jebli mi konto :/. :P KONTAKT GG: 10282704 oferuje: wiek: 15+ staz: 2 lata skill:...
Ogar Gracz Szuka Ogar KlaNu
Witam szukam ogarnietego klanu Ns moze byc rowzniez steam :) Nick: `sXF Wiek:17lat StaZ:Rok ale ogarniam :) Dobrze mi idzie na pozycji snajpera . Ulubione bronie m4/usp/awp Ulubiona mapa:de_dust2 Placz off Mozg On Posiadam rowzniez Steam
ogar gracz szuka ogar klanu o.0
Witam nie bede sie rozpisywal bo czasu nie ma czyli to co w temacie . staz 2 latka wiek 15 steam oczywiscie jest nie wiem co tu pisac nawet ale dobra moze napisze co klan powinien posiadac. -ogar cl -zgrany team - zeby wiekszosc steam miala najlepiej wyszscy -server z vaciem najlepiej
ogar taktyk/shooter szuka ogar klanu wejdz!
O mnie: - wiek: 15 - miasto: Radom - ex klany: cs-esg.pl, team qlimax, mousense, angels-guido, pg-cs.pl i inne Oferuje: - gra TP - wymyślanie taktyk na mapy - przygotowanie klanu do ligi i doprowadzenie do wielu sukcesów - ogarnięcie
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz