Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Szukam klanu CS 1.6 > Archwium #Szukam Klanu CS 1.6

Archwium #Szukam Klanu CS 1.6 - Tutaj trafiają stare i nieaktualne tematy z działu Szukam Klanu CS 1.6

Tagi: , , ,

Odsłon tematu: 534
Narzędzia wątku

2 ogarow zgranych szuka klanu !

NIKE166 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Jestesmy zgrani, gramy ze soba okolo 2 lat , czyli od poczatku naszej "kariery" CSowej. W przeszlosci gralismy w paru klanach m.in : RSL, Vis Maior, zamykacze team i inne.. Ja osobiscie jestem taktykiem/prowadzacym z masa nowych pomyslow i sprawdzonych taktyk (de_dust2, de_inferno, de_nuke) oraz w przygotowaniach mam train i tuscan. Kolega jest dobrym shooterem z dobrym info. Liczymy na pozadne oferty, poniewaz szybko sie rozwijamy i stac nas na sukces ;]

Kontakt gg/steam: 8919224/PjothreQ

Ostatnio edytowane przez NIKE166 ; 15-02-2010 o 20:10.

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
2 zgranych szuka klanu.
Nick: JaXen i zaQ Wiek: 14 i 14 Staż: 4 lata wspolnej gry Skill: Med Med VT/TS2/Mumble: mamy Składki: ON Pozycja: JaXen: Shooter,Bombsiter zaQ:Sniper,Shooter O sobie: Dowiecie sie ;d Oczekuję
Śmietnik
3 zgranych szuka klanu
Nick: bagi gogk Wiek: 18,19, Staż: 2 i pół roku Skill: sami ocenicie VT/TS2/:on Składki: jak będzie trzeba to tak Pozycja: 3xShooter czasami tez AWP O sobie: bez puaczu dobre info ogarnięci ludzie Oczekuję
Śmietnik
2 zgranych 16+/2.5 szuka klanu/sklejki
Jak w temacie... programy, konta on. Kontakt : 8607045
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
3 zgranych szuka klanu
~Oferujemy nick: mjx njx azerbijan wiek: 15/14/14 miasto: dwoch Ostrow wlkp / walbrzych staż: około 3+ esl gb: ON sniper / shooter / shooter ~Oczekuje
2 zgranych kumpli szuka klanu...
Witam! Otóż ja i mój kumpel poszukujemy nawet niezłego klanu. Informacje o mnie: Imię: Filip Nick: MiC Wiek: 15 lat Staż: 1.5 roku Ulubiona broń: AK47, M4 i Famas Ulubiona mapka: cs_assault, de_dust2, de_nuke
2 zgranych szuka klanu!
Oferujemy: -staz 2l. -wiek 15,16 -vt -ts2 -humor -puacz off Oczekujemy: -wiek 15+
2 zgranych i ogarnietych szuka klanu
Witam jesteśmy zgranymi i ogarniętymi plajerami poszukujemy klanu gdzie bedziemy mogli sie dalej rozwijać. wiek 16,16 staz 2lata,3lata mamy wlasny serwer gry ^.- mamy serwer vt ^.- ogarniecie zaangazowanie w klanie duza dostepnosc Oczekujemy
2 zgranych ogarów szuka miejsca w stałej 5.
nicki: maver i ze. • Wiek // 17 i 18 • Staż : / ponad 3 lata, razem gramy ponad 6 miesięcy. • Co oferujemy : // ogar, zgranie, szybkie przyswajanie taktyk, humor, kulturke, zero płaczu, punktualność, w tygodniu od okolo 20 do której trzeba, weekend do zaplanowania. • Pozycje : schotersy •...
3` ogarnietych + zgranych szuka klanu @
Witam, trzech ogarniętych graczy szuka poważnego klanu! Gramy ze sobą pół roku, zgranie gwarantowane. Może przejdźmy do tego co oferujemy. Opis naszej trójki: nick: noR staż: 3,5 skill: do oceny ~
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
2 zgranych szuka klanu!
Elo ! szukamy klanu cs 1.6 steam. Jestesmy ze soba zgrani, gramy z soba mixy i spary pol roku Oferujemy *Dostepnosc po godzinie 20 czasem wczesniej *kulture *dobry sprzet *vt/ts *skill do sprawdzenia! Nie sposob samemu siebie ocenic *szybkie przyswajanie taktyk

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz