Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Szukam klanu CS 1.6 > Archwium #Szukam Klanu CS 1.6

Archwium #Szukam Klanu CS 1.6 - Tutaj trafiają stare i nieaktualne tematy z działu Szukam Klanu CS 1.6

Tagi: , , , ,

Odsłon tematu: 475
Narzędzia wątku

Szukam klanu długi staż gry

andreneus is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam szukam jakiegoś dość dobrego klanu do pogrania raczej 4fun (steama oddałem kumplowi)

w csa gram ok 5 lat od gówniarza :)

mikrofon on
vt on
ts on

kontakt gg 9863675.

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Szukam Klanu
Nick: ^^BOBIC^^ Wiek: 14 Lat Staż: 4 Lata Skill: Medium da się polepszyć TS3: Posiadam Składki: Jasne do uzgodnienia Pozycja: Strzelec ale lubie też ostry atak O Sobie: Uprzejmy,chętny do dogadania się i przedewszystkim chcę coś osiągnąć nie tylko przez neta ale także lan. Oczekuję
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
Szukam Klanu
O mnie: Nick: NeQ Wiek: 15 Staz: 1.5 (moze troche wiecej) Skill: Medium (do oceny) Sprzet: On Skladki: On (jak bedzie zorganizowany team) Dostepnosc: Bardzo duza Ambicja:on
Serwer klanu: Szukam Klanu [SK] {FFA} @ Playserver - 193.218.155.184:27045
Serwer Counter Strike 1.6 - Szukam Klanu {FFA} @ Playserver Adres: 193.218.155.184:27045 Sloty: 14 Timelimit: 20 FriendlyFire: 0 C4Timer: 35 Steam/Nonsteam Zapraszamy! Status i szczegóły Serwer klanu: Szukam Klanu {FFA} @ Playserver w wiaderkowej liście serwerów
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Szukam klanu
nieaktualne
Szukam Klanu !!!
Szukam klanu STEAM counter strike 1.6: Staż : ok.4 lata Staż na STEAM : 2 lata Skill: Medium Lat: 16 Klany : Nie pamiętam wiekszości ale naprawde dużo ich było. Ulubiona mapka: de_inferno, de_nuke, de_dust2, de_cbble Ulubiona broń: Ak47, Famas, USP, po trochu AWP GG://10268062
Szukam managera klanu który zajmie się stroną klanu oraz sparingami
Szukam managera klanu który zajmie się stroną klanu oraz sparingami wymagam steama, ogarnięcia w grze, wiek od +13 moje gg: 6169709 nick steam: bialydaniel aktualna strona klanu http://godlike-set.cba.pl/news.php:buba:
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Sz. Klanu! Dobry taktyk, Camper, slaby sniper. Szukam aktywnego klanu tzn. taki ktory rozgrywa czesto mecze klanowe.
1. Nick w csie. =mam 2 D3xTeRrr lub Smerff 2. Ile masz lat. =14 3. Od jak dawna grasz w csa? =uhuhu sporawo ale na oko 3lata? 4. Czy byłes w jakims klanie? =nie bo mi sie niechcialo szukac 5, Jak grasz xD ? =w skali 1-6 to 4+ czemu tak malo zapytacie? jak dla mnie 6 to jak ktos 3 na 10...
Szukam Klanu ~~
Witam Poszukuje Klanu z przyszloscia. ~~ ATUTY:!! Wiek:17 Staz: ok 1 roku. Skill : Do Sprawdzenia :) Bezproblemowe obsługiwanie: ts'a , Venta , Mirca. Oczywiscie Posiadam: Steam, Sluchawki. OGAR AWP !!!!
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
szukam klanu
Oczekuje -Servera -Ogarniętego CL' -Miłej atmosfery -Humoru -Strony Oferuje -Częstą dostępność -Skilla
Szukam klanu
Tak jak w temacie... szukam klanu. W Counter Strike'a gram ponad 3 lata. Według mnie mam dobry skill i forme jak narazie. Mam 13 lat. Nie mam mikrofonu. Jestem miły i chętnie pomagam początkującym. Od klanu oczekuję dobrej zabawy. Do klanu mogę wnieść dużo optymizmu.

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz