Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Szukam klanu CS 1.6 > Archwium #Szukam Klanu CS 1.6

Archwium #Szukam Klanu CS 1.6 - Tutaj trafiają stare i nieaktualne tematy z działu Szukam Klanu CS 1.6

Tagi: , , , , , , ,

Odsłon tematu: 390
Narzędzia wątku

Szukam Teamu :)

KomorniQ is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Witam Was serdecznie !!

Jako że mój poprzedni Gaming Rozpadł się z powodu Braku czasu na grę , Szukam Ogarnietego Klanu ;)

Na początek troszkę o mnie .

Nazywam Się Łukasz i mam 17 lat ( Udokumentowane ) . Mieszkam W małym miasteczku Pod Kielcami ( dlatego głównie z tamtych stron poszukuję klanu , Lany i takie tam ) . Mam duże Aspiracje , Chcę dostać się z nowym teamem na szczyt . ESL i inne ligi przy moich ambicjach to pikuś :) . Moja dostępność to :

Poniedziałek - Piątek : 4h
Sobota - Niedziela , Święta : 6H i dłużej

Co oferuję :

- Istną wszechstronność :)

a) Potrafię Zrobić Stronę W webspell , wgrać szablon , podpiąć domenę .
b) Mogę zająć się serwerem . tj. Wgrać Cfg , Amxa i te inne duperele .
c) Mogę być również Redaktorem ( Wywiady z graczami itp. )
d) No i rzecz którą głównie oferuję to gra :

- Gram Na pozycji Shooter/Snajper ( zależne od mapy i teamu ) .
- Gram Już jakieś 2 Lata . 1 Rok nonsteama , 1 Rok Steam .
- Rozumiem co to gra TP , znam wiele zagrań taktycznych na podstawowych mapach .
- Oczywiście Puacz itd. off.
- Ventrilo , Teamspeak 2 i 3 , Voice Chatter i inne :D

Teraz może troszkę o wymaganiach :)

- Nie chcę grać w zespole z dziećmi ( Minimum 16 lat ) .
- Fajnie żeby strona była dość ogarnięta ( Nie żadne Ugu.pl ... )
- No i podwórko też musi być :)
- Jako że zaczynam grać na poważnie , Kilka Sparingów czy Mixów Tygodniowo nie zaszkodzi .
- Sponsora być nie musi aczkolwiek fajnie by było aby coś jednak było darowane :)
- No i tak jak mówiłem najlepiej Klan z południowej polski , Lany itp wchodzą w grę :)

Kontakt Pod numerem Gadu Gadu : 11130528 Lub Steam b6057048

Odp: Szukam Teamu :)

Angr3n^ is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Jak szukasz teamu to możesz poszukać przecież na hostingach np:.

www.noja.dbv.pl jest ogarnięty i spoX klan.....

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Szukam teamu lub mg !!!!
O mnie: Wiek: 15 Staż: 3 Serwer: Mam SKILL: Prawdziwy Med++ Pozycja: Shooter Składki: ON wszystko co potrzebne jest oczywiscie mutacja
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
Szukam Teamu
Szukam ambitnego klanu ktory , bedzie powaznie podchodzic do sprawy oraz bedzie godnie reprezentwal sie w roznego rodzaju imprezach. Czesc moj nick w grze to "NeQ". Gram w cs'a juz od ponad roku , nie licze gry na non steamie choc dlugo tez na nim gralem.Szukam zorganizowanego klanu ktory...
Szukam Teamu :D
Witam szukam klanu: Wymagania Serwer minimalnie 11 slotowy 10 + HLTV Profesjonalna strona (mile widziany orginalny szblonik ) :D Skill med + Gr A CZęste mixy Zero połat
Szukam Teamu
Poszukuję klanu CS 1.6 Steam. Oczekuję: - Serwer treningowy oraz do sparingów czy mixów - Stronę WWW . - Stałą piątkę. - Wiele meczow , lig , mixow itp - Zaangażowanie ze strony wszystkich graczy. - Wiek +15, mutacja.
Szukam Teamu
Witam . Mam 14 lat . Gram w cs 2 lata ;) .Szukam ogarnieto klanu Steam . Oferuje : pomoc skilla placz off mozg on Wymagam : Strony www : moze byc xaa ale najlepiej .pl Serwera VT i CS Duzo sparow
Szukam TEAMU ! :D
Witam ! Imie: Kacper Nick : value ; xx Wiek : 15 Staż : 2lata ex klany: easyskill.pl/ neutral-es.pl/ ready2kill.pl/ amsoesport.pl/ nicegaming. Mutacja ON Skill : do oceny. Dostępność : zawsze jestem na czas, ok. 3h dziennie.
Szukam teamu na stałe
Najlepiej z Podkarpacia lub jakieś okolice wiek: 17 + staż: 2 lata Szukam czegoś na stałe ! Nie że po miesiącu bedzie koniec klanu czy cos ! pisac gg:7560437 Rozpisać ? No więc nie chodzi mi o to ze musi byc to nie wiadomo co strona serwer itd. poprostu szukam 4 osób które chca razem pograć...
Szukam Cl do teamu
Potrzeba mi osoba która pomogła by mi ogarąc team. I z któro mógł bym załozyc klan mam stronke :P . KONTAKT 4860083
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Szukam teamu ;]
Nick: Fuk$!k^^ Wiek: 13 Ile grasz w CS: Ponad rok Skill: Do oceny Mikrofon: On VT/TS: On Ulubiona mapa: de_inferno, de_nuke, de_cpl_mill, de_tuscan Coś o sobie: Ogarniety, humorystyczny, powaznie podchodzacy do gry. Kontakt: Steam: Fuksik10
Szukam Teamu !!
Witam szukam teamu . Oferuje: - steam ! - ogarniecie - wiek 13 - skladki na serwa - czesta dostepnosc -Skill med-
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz