Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Szukam klanu CS 1.6 > Archwium #Szukam Klanu CS 1.6

Archwium #Szukam Klanu CS 1.6 - Tutaj trafiają stare i nieaktualne tematy z działu Szukam Klanu CS 1.6

Tagi: , , , , , , , , , , , ,

Odsłon tematu: 975
Narzędzia wątku

Krejzzy szuka klanu :)

Krejzzy is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam!
Szukam klanu non Steam, najlepiej żeby był z serwerem i miał ogarniętych członków.

Oferuję:
Znajomość map de_, cs_, aim_, awp_, fy_ i inne 4fun
Grę TP
Staż 1,5 roku
Duże zgranie
Zero płaczu
Myślenie włączone
Wiek 12+
Składki, ale only SMS - 10.98 max.

Wymagam:
Wiek 12-15
Serwer do gry
Zero płaczu
Dobre zgranie
Częste sparingi
Stronkę, bądź forum

Proszę pisać pod nr GG 17792792
Zwykle jestem na niewidoku, więc piszcie nawet, gdy będzie status "niedostępny".

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
2 szuka klanu
Nick : RaczeKK Wiek : ~15 Staż : Było dużo przerw więc ciężko policzyc Skill : LOw VT/TS2/Mumble : vt 2.1.4 Składki : on Pozycja : Shooter O sobie : Miły, spokojny, zabawny, nie drę się do mikro, słucham się poleceń . Kontakt : GG - 5733670 Steam - RaczeKK
Śmietnik
T0U|]! szuka klanu.
Nick: T0U|]! Wiek: 15 Staż: 2,5 lat Skill: BDB VT/TS2/Mumble: Posiadam VT TS2 Składki: Po kupnie usprzętowienia myszki,słuchawek. Pozycja: Bombsiter ale sprawdzam się tez w innych. O sobie: Miły, spokojny. Nie krzyczący do mikrofonu, słuchający się poleceń. Oczekuję
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
NeQ szuka Klanu
Szukam bardzo zaangazowanego klanu steam , ktory chcialby cos osiagnac grajac w cs'a. Ktory ma ambicje , gra czesto sparingi , mixy , a przedewszystkim LIGI i TURNIEJE bez ktorych klan by tak naprawde nie mial sensu , treningi ktore umozliwily by jeszcze bardziej (ogarniecie) cs'a. Wiek +15...
Zgrana dwójka szuka klanu Ogar klanu
Zgrana dwójka SkurzYNskY & HaqENS szuka Ogar klanu . SkurzYNskY: Wiek: 16 Staż: 5 lat Skill: do oceny, trudno oceniać siebie Pozycja: Shooter/Taktyk Osiągnięcia: 1 miejsce w lidze liga4funs, 2 miejsce w 2on2 w lidze Abg gaming ligi, 4Miejsce na LANie w UK (exeter), 5 miejsce na LANie w...
` cR[a]$h' ; * szuka klanu
Witam. Chciiałbym dołączyć do klanu steam. Mój staż nick: ` cR$h' ; * mam 14 lat mam microfon staż w cs: 3lata(ns) 1 rok(steam) Dostepność dziennie: 3-6 godzin, najczesciej w weekendy Moje gg:9372290 chetnych prosze o zgloszenie ;) Zawsze ogarniety, mozg on, puacz off!
uKe Szuka Klanu. (SRV VT ON)
Witam Szukam Klanu. Oferuję: Własny server Ventrilo (7slots) W TYM TYGODNIU KUPUJE SERVER 11SLOTS SHOOTERS.PL! Nick: uKe Wiek: 14 Staż: 2r skill: Zagramy to zobaczycie
Klanu eXtreme^k!llerS szuka graczy do klanu !!!
Klan e~k szuka 5 czlonkow do naszego klanu... Klan posiada: * Strone Internetowa * Server * Odpowiedzialnego Admina Klan dla Graczy Oferuje Adminow Servera...:]... Wszystkich ktorzy chca dolaczyc do naszego klanu niech napisza do ADMINA na numer Gadu-Gadu : 10538492
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Serwer Klanu *Se* Szuka Ziomkow do klanu !!!
Szukamy Graczy do naszego Klanu *Se* Zapraszamy również na Serwer Klanowy ip:193.33.177.15:27301 hasło Se :offtopic: Co oferujemy ? -Serwer 10 slotów -strone klanową -Lige Co oczekujemy ?
NvI Szuka Klanu
Witam! Poszukuje klanu Steam Mam do zaoferowania - Staz prawie 2 lata - Steam - 15 lat - Skill Ogarniam... Mozna ocenic - TS VT - Ogarniam Taktyki I wiele innych
.Mo[R]e.~ szuka klanu.? -.^
No więc, szukam klanu jak wszyscy piszą OGARNIĘTEGO :razz: :arrow: Steam'a mam, ale muszę zrobić reinstal bo coś mi się popi... popsuło :wink: :arrow: skill- hmmm to już musicie sami ocenić ;) Może pro nie jestem, ale ogarniam :arrow: Gram ponad rok (coś koło 1 roku i 3 miesięcy nie...

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz