Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Szukam klanu CS 1.6 > Archwium #Szukam Klanu CS 1.6

Archwium #Szukam Klanu CS 1.6 - Tutaj trafiają stare i nieaktualne tematy z działu Szukam Klanu CS 1.6

Tagi: , , , , ,

Odsłon tematu: 455
Narzędzia wątku

Rob Zombie

Rob Zombie is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam. No wiec poszukuje klanu. Klan musi zpelniac nastepujace wymagania:
- Min. czlonkow w klanie: 3.
- Min. wiek w klanie: 14+. lat
- Placz OFF!
- Ventrilo on.
- Skill, skill i jeszcze raz skill. Musze wiedziec, ze moj klan potrafi dobrze grac...
- Staz: Obojetnie.
- Normalna nazwa ( Nie cos z typu: "Kurczaki","NarcyzI ExTrA".
- Normalny tag... ( NIe cos typu: ||':OaS:'|| itp.
- Strona www.
- Treningi... chociaz 1 trening na 3 dni...

Co oferuje:
- Skill: med+/pro. ( Gdy gram na serwerach: zbytownia.pl, moje staty wynosza przecietnie 25/8., w tym 18 hs. )
- placz OFF!!!
- Ventrilo on.
- zgranie.
- posluszenstwo. ( Mam isc na B, pojde. )
- znajomosc taktyk. ( Odnioslem tym wiele sukcesow w klanach w ktorych bylem. Jestem znakomitym taktykiem ).
- Jestem dobrym grafikiem.
- Dosyc duzo czasu. ( OK.5H dziennie, jezeli klan tego bd. wymagac. Normalnie gram 3h, nie mam zamiaru za wczesnie stracic oczu ;] )
- Steam. Mam dwa cs'y. Pierwszym z nich jest cs NON-STEAM, na ktorym najczesciej gram, oraz STEAM CS, lecz na nim rzadziej. Dlaczego? Dlatego iz mam klopot z sscinajaca sie myszka. I co wlaczenie gry, musze ustawiac priorytet na niski, a wtedy spadaja fps... i to mocno. ( Np. 15-30 fps w dol )
- BunnyHop - OPANOWANY.
- Potrafie grac takze awp. ( Najlepiej ak, wtedy jestem niepokonany ^^)
- Ortografia ON!!! ( Widze jak niektorzy pisza: np. "No h*j, co jest z tom grom?!", az dupe sciska -.- )
- Czas na treningi.
- No i wszystko inne, czego zapomnialem. XD
- Staz: 7 lat. ( Zaczalem gre w cs'a jak mialem 8 lat. oO )

Moje Dane:
Imie: Daniel
Nazwisko: Nowak
Nick w grze: Rob Zombie
Glos: W trakcie mutacji

Moje gg: 6269632. Jak ktos chce MOZE MNIE PRZETESTOWAC ;] Moj nick to: Rob Zombie. Mozna mnie spotkac na serwerze FFA zbytownia.pl. Pozdrawiam. :]

Ostatnio edytowane przez Rob Zombie ; 16-03-2010 o 10:21. Powód: Poprawa.

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Zombie Plague Mod 4.3 - Zombie Mod infection - Instalacja, download, poradnik konfuguracji, jak grać?
Zombie Plague Mod - Zombie Mod infection Opis moda: Jest to znany wielu osobom zombie mod "infection" - na początku rundy jeden gracz staje się zombie i ma za zadanie zarazić resztę graczy. Zarażony gracz staje się zombie takim jak poprzedni - ma za zadanie zarazić resztę ludzi. Zombie nie mają...
Zombie Plague
Serwer Zombie Mod Ludzie vs Zombie (Boty) v34
Siema,Tak jak w temacie szukam takiego serwera chodzi o to że grałem na Rosyjskim serverze i bardzo mi się ten serwer spodobał ale dzień później został wyłączony:( I jak ma taki server to niech mi poda IP ... Tylko żeby Non Steam z góry dzięki za pomoc ... Kto mi poda Ip będzie miał :faja:
Serwery CS:S Steam i Non Steam
biohazard (zombie mod) - instalacja, download, dodatkowe pluginy, boty do zombie mod
Witam! Dziś przedstawię Wam alternatywę zombie plague. Oto biohazard (zombie mod) http://www.damian550.yoyo.pl/logo_biohazard.jpg http://www.damian550.yoyo.pl/opis.png Podstawowe różnice: Zombie wybierany jest na początku rundy Zombie ma mniej życia, ale za to jak dostanie, to życie się...
Przydatne pluginy AMX i AMXX
[PL][NS/S][FFA] ZoMbIe -TeAm- SerweR [cs-zombie.cba.pl][TR66] @ Postrzelaj.pl
Zapraszamy na nasz nowy serwer FFA klanu ZoMbIe TeAm IP: 91.203.135.223:27106 PASS: 123 Oferujemy: -miłą atmosferę -profesjonalną administrację Posiadamy aktualnie 35 niestandardowych map
[PL] Kawiarenka ZOMBIE |Reloaded| FastDL @ Serwer-Zombie.pl
Nazwa: Kawiarenka ZOMBIE |Reloaded| FastDL @ Serwer-Zombie.pl IP: 83.143.134.18:27015 Tick: 66 Slotów: 40 Mapy: zombie_snowslide_beta1 zm_zomgzombies_v1 zm_winterfun_b4a zm_vc2_winterfun
Nazwa: Left 4 Zombie [Zombie Plague] @ WhiteRabbit.pl
Nazwa: Left 4 Zombie @ WhiteRabbit.pl IP: 85.232.244.16:27015 Sloty: 18 Mod: Zombie Plague 4.2 Server : Steam
Serwery CS:CZ Steam i Non Steam
Plugin ktory zmienia wyglad zombie na admin zombie
Szukam pluginu który zmieni wygląd zwyklego zombie na specjalny wyglad zombie tylko dla adminowi. Proszę o pomoc :)
Szukam pluginu AMX/AMXX
Szukam servera zombie mod cs 1.6 ns gdzie zombie atakuje w dzien :)
Witam i przepraszam ze tu wam zawracam glowe takimi sprwami ale mam do was wielka prosbe , szukam servera cs 1.6 Nonsteam zombie mod gdzie zombie atakuje w dzien , wiecie o co chodzi ze panuje dzien . Jesli ktos ma taki server to bardzo bym prosil by podal mi Ip bede bardzo wdzieczny z gory...
Archiwum forum
polski zombie mod infection(zombie quarantine)
myslalem troche nad tym i doszedlem do wniosku ze jednak udostepnie plugin, ktory posiadam jedynie ja, bo sam edytowalem cos o czym wspomne dalej jakis czas temu zrobilem temat, dalem tam pluga, ale i tak byl w porownaniu do tego do dupy... juz pare miesiecy edytuje go na wlasna reke...
Amx Mod X
Zombie-Strike i Zombie Mod Infection by MysticDeatch.com xD
Mod został zrobiony na podstawie pluginu Apophisa (czy jakoś tak).Plugin daje takie same możliwości jak plug Mystic Deatcha i wg mnie jest o niebo lepszy jak on działa: Po 10 sec zostaje wybierany 1 zombie który ma odnawialne życie.Ludzie zostają automatycznie przerzucani do CT a zombie jest w...
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz