Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Szukam klanu CS 1.6 > Archwium #Szukam Klanu CS 1.6

Archwium #Szukam Klanu CS 1.6 - Tutaj trafiają stare i nieaktualne tematy z działu Szukam Klanu CS 1.6

Tagi: , , , , , , ,

Odsłon tematu: 284
Narzędzia wątku

ACE_MEN need TeaM [4lata gry]

ACE is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

/kosz

Ostatnio edytowane przez ACE ; 15-03-2010 o 22:55.

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
NEEDUJEMY 2'CH ZGRANYCH +4LATA
NICK: dra1v' WIEK: 15 STAZ: 5 SNIPER SHOOTER PROWADZĄCY SKLADKI OFF NIE WYZYWAM OD HAXOW, JEZELI TAK JEST ZAMAWIAM HLTV I WYSYLAM DO KUMPLA CO MA DARMOWE ZGLOSZENIA NA BL ;o NICK: OrzeSzek WIEK: 15 STAZ: 4
Śmietnik
2 typow 4lata zgrania
Nick: Musti,Trace Wiek: ~14,14 Staż: 4lat,4 lata gramy ze soba 4 lata wiec zgranie na maxa Skill: Znośny VT/TS2/Mumble: Posiadamy Wszystko Składki: Zalezy ile i na co Pozycja: Shooter,sniper O sobie: SPokojni nie placzacy nie wyzywajacy Oczekuję
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
2 ogar Typow wiek 14 4lata stazu
Przykładowy Wygląd Postu Nick: trace.musti Wiek: ~14.14 Staż: 4,4 Skill: Oporowy VT/TS2/Mumble: Posiadam Wszystko Składki: Jesli bedzie warto ;} Pozycja: trace Shooter,Musti Sniper O sobie: Hmmm;] Spokojni ;]
Team Kill / Advanced Team Atac
Mam problem z pluginem. Wgrałem go na serwa (sam już nie wiem czy dobrze, za dużo tego) i zostawiłem sobie tylko do wyboru slap to 1hp slay i te 3 pozostałe. Na serwerze pokazuje mi tylko ATAC_NOT_FOUND_xxx (te xxx nie pamietam co pisze) i takich mam 4 do wyboru. Wgrałem wszystko z pluginu co...
Szukam pluginu AMX/AMXX
Szukam klanu Staz 4Lata
Siema szukam klanu na powaznie ;] * Nick - PoWeR * Wiek - 16 * Staż - 4Lata z przerwami * Skill - Do oceny * Płacz; OFF * Gra TP; ON * Pozycja - Shooter , Snajper * Dostępność - 6-7Godz
Team Classic szuka Ludzi do Team
http://www.teamclassic.boo.pl/images/partners/3.png Yoł , team classic szuka ludzi do klanu Co możemy oferować ? Stronę+Unik Lay http://www.teamclassic.boo.pl Zgraną 4 + need 1,2 Server VT, częste mixy Min 2 na dzień Posiadamy server z unixstorm lecz dziś wygasza, więc będzie zbiórka na...
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Team classic szuka Dziewczyn do team,Serv,itp
Witam, team classic szuka dziewczyn do Klanu Co oferujemy 2 servery =GamesNet,Unixstorm Server ven Unik lay http://i44.tinypic.com/aya5u0.png Częste mixy,cw Po zgraniu ,ligi esl, lany Co oczekujemy
FaSt [4lata gry] - Szuka klanu .
Witam. OFERUJE: Imie: Kamil Nazwisko: -_- woj.: Podlaskie miasto: BIalystok zawod :uczen wiek :17,5lat nick: ~FaSt`.
Bomb Plant Team need grafik+team
Witam. Szukam 7 osob do klanu Bomb Plant Team: 2 Snajperow 3 Shooterow 1 Taktyka 1 Prowadzacego
AtOs-TeAm www.atoss-team.yoyo.pl@pukawka.pl
Witam ! Chcialbym was zaprosic na server 16 slotowy @pukawka.pl non-steam o to ip i pw : 193.143.121.230:27016 haslo: at Serdecznie zapraszam. Nigdy nie ma lagow . chyba ze jakis zlagowany kolo przyjdzie no to sa . A tak to nie :). PzdR oD BI@L3G0 ;**
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz