witam,
szukam klanu.
małe info poniżej.
Oczekuję:
* ogarniętych graczy tzn. dobry skład, na moim poziomie/wyższym.
* zgrania tzn. klan nie jest nowy, rozegrał już kilka sparingów.
* serwera do gry PODSTAWA! nie macie serwera? nawet nie pisz. macie zamiar kupić? najpierw kupcie, potem pisz.
* serwer ts/vt PODSTAWA! nie macie serwera ts/vt? nawet nie pisz. macie zamiar kupić? najpierw kupcie, potem pisz.
* udział w ligach niekoniecznie teraz, ale w przyszłości
* dużo sparów/cw/mixów PODSTAWA! bycie w klanie dla samego bycia nie ma sensu. nie chodzi mi o granie co jeden dzień. wystarczą 2-3 mecze na tydzień. nie obrażę się jak będzie więcej.
* strony www to już szczegół, ale każdy szanujący się klan powinien mieć swoją stronę.
jak widać nie wymagam zbyt wiele. każdy dobry klan, nawet nonstemowy powinien mieć serwer, ts, www.
co do zgrania to mogę zrobić wyjątek. jeżeli klan jest nowy, ale macie pomysł na dalsze jego prowadzenie, możesz pisać.
Oferuję:
* dobrego skilla tu nie ma potrzeby pisać med++/med-- bo to nie ma sensu. każdy ma inne kryteria. na pewno nie napiszę, że jestem pr0 el0 hajT.
* grę TP, szybkie przyswajanie taktyk
* ogarnięcie
* mózg ON jak ktoś kiedyś powiedział - CS to 50% myślenia, 50% skilla
* wszystkie niezbędne programy
* dobry sprzęt
* kulturę
* dużą dostępność średnio 4-5h w dni powszednie, weekendy więcej.
* staż +3 lata coś już umiem.
wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt GG : 7759315 nawet jak niedostępny, email faunt@o2.pl, lub na tym forum.
pzdr,
[ Dodano: Sro 14 Maj, 2008 ]
chciałbym poinformować, że ogłoszenie jest w dziale NON STEAM, więc jak nie trudno się domyślić gram na NON STEAMIE... :o
nadal aktualne.