Witam szanownych czytelników tego tematu, komunikuję wam że X-Fighters.pl wraca !! i to na dobre, z wielką chęcią większego rozwoju, przekształcenia się w e-gaming i stworzenia drużyn z wielu gier :).
Jak na razie poszukuję 3 osoby do dywizji A. Jeśli jest ktoś chętny stworzyć dywizję B, to z chęcią możemy współpracować ;). Drugim pomysłem jest stworzenie dywizji kobiet. Jeśli jakaś dziewczyna czyta ten temat, i jest chętna do dołączenia do drużyny kobiet lub nawet do dywizji A i grać wśród osób płci przeciwnej, może złożyć podanie.
Klan istnieje od 1 sierpnia 2009 r. Posiadamy dwa serwery.
IP: 188.165.202.118:27230
serwer publiczny !
FFA - BF2 Rank
Fast Download
22 slotów !!
NS/Steam
IP: 80.72.41.213:27051
hasło: xf
FFA
12 slotów
NS/Steam
Co oferuje klan:
Nazwa klanu: X-Fighters.pl
Strona: www.X-Fighters.pl
Serwer do gry: TAK
Serwer/kanał głosowy: TAK
Klan STEAM
Wiek członków: min. +16 lat
Staż członków: 2+
Staż klanu: roczek
Co oczekuje klan:
Wiek: 16+ (Jeśli ma ktoś mniej niż 16 lat, też może złożyć podanie, bardziej liczą się umiejętności w grze niż wiek, byle by zachowanie gracza były kulturalne)
Staż lub poziom gry: Sprawdzimy Skill i zdecydujemy
Pozycję: Obojętne
Grę STEAM/NonSteam: STEAM
Składki: Tak (Jeśli będzie to konieczne; góra 10 zł miesiąc) i mają być one przesyłane na konto czyli przelewem !.
Gracz musi posiadać VT oraz mikrofon !
Podanie do klanu:
Imię:
Nick w grze:
Login:
Osiągnięcia:
Proszę coś na pisać o sobie, czy posiadasz umiejętności prowadzenia drużyny, znasz taktyki, znasz obsługę rcon, amxmodmenu, czy byłeś graczem innych drużyn?:
Składki: jaką metodą (Przelew ! lub sms ;/)
Konto na ESL/GB i najlepiej link:
Konto na facebooku (i proszę podać link):
Kto polubi naszą grupę na facebooku, ma większe szansę do klanu !!, zawsze to jakiś plus dla was ! :)
Link: X-Fighters.pl | Facebook
Podania proszę pisać na stronie na forum: X-Fighters.pl
Bo jeśli dużo osób napisze do mnie podanie na gg to się pogubię i mogę o niektórych zapomnieć a tego nie chcę !, Więc lepiej jak będziecie składać podania na forum :). W tym temacie: X-Fighters.pl
Kontakt ze mną: GG: 713504
Pozdrawiam
Rafael