Tak jak w temacie szukam 4 osób z Gdańska lub okolic. Sam mieszkam 12 km od Gdańska ale z moim dojazdem nie będzie problemu.
Chcę skleić team głównie na Lany. Znudziło mi się granie w klanach gdzie osoby są z całej Polski i jest 0 możliwości wyjazdu na lana. Chcę osoby z Gdańska bo wtedy możliwe by było spotykanie się i granie w kawiarenkach takich jak jest w Cinema City Krewetka. Oczywiście ESl, Gb i LC też będziemy grać jak też forumowe ligi na start. Szukam osób dojrzałych emocjonalnie bez spin, płaczu i tym podobnych. Osoba dojrzała dla mnie to też osoba która przeszła już mutację i ma skończone lat 16 czyli chodzi do szkoły średniej. Chyba, że.... no właśnie;p Chyba, że ktoś jest ogarnięty ale tak porządnie ogarnięty to wyjątek z wiekiem możemy zrobić ale jeżeli mimo swojego wieku będzie mógł jechać na jakiegoś lana.
Oczekuję:
wiek +16 (+94 rocznik)
staż: no +2 lata only steam. Nie chcę skillu z FFA i sprzętu jakiegoś z Tesco bo promocja była.
skill: med?
składki: zależy jakiego hosta wykupimy ale około 7 zł na głowę
Co oferuję ?
VT mogę dać, mam szablony na kompie +30 sztuk z czego +12 jest unikatowych z tego co pamiętam
Stronka na razie nie potrzebna. Najpierw musimy się zgrać potem może jakiś gaming, multigaming.
Kontakt
steam: jerry171614
gadu-gadu: 15829680
Preferowałbym gg ale jeżeli komuś się nie chce to ok.
wzór:
wiek, zamieszkanie, staż, pozycja
Tyle ode mnie. Więcej pytań na gg ;)