* Jest wyzywany od czitera przez wszystkich graczy, w szczególności przez graczy pr0, ponieważ oni myślą, że jak mają czity, to im nikt nie podskoczy;
* Jest wyzywany prawie przez wszystkich. Nie wyzywają go tylko nooby (bo nie wiedzą, którym klawiszem włączyć czat);
* Nieważne, jak...
Chodzi mi o plugin, który jest na wielu serverwach, a mianowicie, jeśli w którymś z team'ów zostanie 1 osoba żywa włącza się taka krótka muzyczka. Dzięki za pomoc.
Witam
Szukam klanu zgranego, ale mogę też dojść do dopiero co powstałego klanu i pomóc w rozwoju. Grałem już w paru klanach i mam nieco pojęcie o gre zespołowej. Nie jestem żadnym pro, a dużo ludzi się takim mianem określa niezasługując na nie.
Zainteresowanych proszę o kontakt na gg: 12729555
http://img299.imageshack.us/img299/972/banerlh1.png
Witam nasz klan poszukuje 1 Skillera , niepowiem bo calkiem ogarnieta ekipa z calkiem sporym stazem. Klan składa sie z graczy doswiadczony ktorzy graja dlugi czas w cs'a i maja doswiadczenia klanowe . Gramy duzy mixow , w lidze dopiero 1...
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u