Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Szukam klanu CS 1.6 > Archwium #Szukam Klanu CS 1.6

Archwium #Szukam Klanu CS 1.6 - Tutaj trafiają stare i nieaktualne tematy z działu Szukam Klanu CS 1.6

Tagi: , ,

Odsłon tematu: 256
Narzędzia wątku

Szukam ogar klanu!;)

MiKi is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Witam. A więc jak napisałem w temacie szukam ogar klanu!;)

Nick: lux.
Staż: Rok+
Pozycja: Shooter^^
Mic: ON
Steam: ON
Ts2/Vt: ON
Mózg: ON
Humor: ON

Więcej info na GG: 10654782.;)

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Szukam ogar klanU
Nick: H. u. K Wiek: 14 Staż: rok Skill: 6,5/10 VT/TS2/Mumble:vt Składki: max 5zl sms Pozycja: shooter,opor O sobie: mieszkam w ostrowie wlkp Oczekuję
Śmietnik
szukam ogar klanu
Nick: Duchu Wiek: 17+ Staż: ok. 4 lata Skill: do oceny ;) VT/TS2/Mumble: preferuje vt Składki: tak Pozycja: shooter/grafik O sobie: szukam czegoś na dłuższy okres czasu.. płaczecie, rozpadniecie się po przegranym cw? .. szanuj mój czas i nie pisz! Oczekuję
Śmietnik
Szukam ogar klanu!!!
Witam, szukam ogar klanu który chce coś zyskać w e-sporcie O mnie: Imie: Krystian Nick: NiC Wiek: 17 Staż: 4 lata (były spore przerwy, nawet roczne ;/) aktualnie gram od 6 miesięcy na steam Oferuje:
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
Ogar szukam klanu
Steam:on Puacz off Humor on gg 10770817
Szukam ogar klanu
Witam, poszukuje ogarniętego klanu który nie rozpadnie się po tygodniu lub dwóch. Mam 13 lat, lecz nie jestem dzieciakiem który krzyczy do mikro, jak niektórzy. Więc proszę mi pod tematem nie pisać że dzieciak lub coś w tym stylu, po prostu mam tyle lat i koniec.... Oferuje: -Poprawnej...
Szukam ogar klanu..
Witam na początku kilka słów o mnie: Nick: M1odu Staż: 3.5 roku Wiek: 17 lat Pozycja: Shooter
Szukam OGAR KLANU !!
Szukam ogarnietego klanu Oczekuje Wiek minimum 16 lat Dobrej stronki i platnego szablonu server gry cs oraz duzo cw i mixow oraz ligi typu HLC,ESL,GB oferuje skill med+/hajt- duza dostepnasc rano i wieczorem
szukam klanu...OGAR!
Witam. Co oferuję: Imię: Dawid Miejsce zamieszkania: Katowice staż gry: pół roku skil: 7,8/10 wiek: 15 mózg: online 0 płaczu mutacja:P
szukam klanu ns [ogar]
siema szukam klanu ns mam 14 lat OFERUJE: 3 lata gry mico ogarnietego gracza zero płaczu lub narzekania dostepnosc kazdym wieczorem lub rano OCZEKUJE: serwera strony
Szukam Ogar Klanu
Oferuje: :arrow: Wiek: 15 lat :arrow: Oczywiście STEAM :arrow: Duża dostępność :arrow: Mikrofon :arrow: 1,5 lat gry :arrow: Poważne podejście do gry! Oczekuje:

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz