Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Szukam klanu CS 1.6 > Archwium #Szukam Klanu CS 1.6

Archwium #Szukam Klanu CS 1.6 - Tutaj trafiają stare i nieaktualne tematy z działu Szukam Klanu CS 1.6

Tagi: , , , ,

Odsłon tematu: 1085
Narzędzia wątku

Założę profesjonalny klan NON STEAM

Contract Killer is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam.
Jestem właścicielem forum www.bestplayer-g.pl :: Strona Główna i chciałbym założyć klan pod to forum. Samemu lecz nie dam wszystkiemu rady, gdyż nie mogę często grywać. Zająłbym się organizacją. Poszukuję lidera klanu, który miałby powstać.

Wymagania:
*minimum 15 lat
*staż gry 2 lata
*poważne podejście do gry
*zaangażowanie w klan
*pomysłowość i organizacja
*doświadczenie w prowadzeniu klanów

Kontakt pod:
gg:13319343
e-mail:admin@bestplayer-g.pl

Ostatnio edytowane przez Contract Killer ; 30-01-2009 o 18:41.

Odp: Założę profesjonalny klan NON STEAM

guanaBANA! is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

Profesjonalny klan NON STEAM ? Hahaha, jedno wyklucza drugie.

Interesujesz się rysunkiem? Zapraszam tutaj oraz na strone na facebooku

Contract Killer is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Dla niektórych profesjonalne klany to tylko STEAM. Ale istnieją również NON STEAM, a czasem NON STEAM'owcy grają o wiele lepiej niż gracze STEAM

Baroo is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Kosz , bo tu spamowisko zaraz będzie :)

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
BrandWeb - profesjonalny hosting
http://www.forum-graficzne.pl/brandweb1.png Firma BRANDWEB oferuje swoim klientom najwyższej jakości usługi w wyjątkowo niskich cenach. Gwarantujemy bezpłatną pomoc techniczną i bardzo dobry kontakt z klientem. Nasze serwery znajdują się w Polsce dlatego są niezawodne. Ich uptime wynosi 99.9%....
Hosting stron www
Szablon gaming [profesjonalny]
Witam! Mam dzis na sprzedaż szablon który został wykonany przez craxdesign.pl - Personal Portfolio i zakodowany przez Snik.com.pl | blog, portfolio. Szablon kupiłem lecz nie udało się założyć klanu a potrzebuje pieniądze bardzo szybko więc go sprzedaje. ...
Grafika i www
Profesjonalny klan za 30zł miesięcznie!
!!UWAGA!! WSZYSTKIE LINKI SĄ ODDZIELONE SPACJAMI I POGRUBIONE, PONIEWAŻ LINKI NA WIADERKU SIĘ KASUJĄ!! Ten poradnik był pisany parę godzin a opracowanie dobrego sposobu i sprawdzenie go, parę tygodni. Uszanuj to, nie bluzgaj i nie spamuj. Jeśli masz jakieś problemy - pisz tu. NA MOCY USTAWY O...
Archiwum forum
ssy PROFESJONALNY GRACZ
Zbanowany przez : wiaderko.com | Pwned przyczyna : wallhack czas: Permanent Steam ID : STEAM_0:1:21969078 IP : 83.26.54.181 link do SSow : ImageShack -
Śmietnik
Klan Black DeVils Zapraszamy graczy klan. non steam\steam
Klan Black DeVils szuka Graczy Counter-Strike:Source Kontakt :: -GG :: 13420577 -Strona Klanu :: www.blackdevils.ugu.pl Co Oferuje Tobie Jeżeli Uda Się Tobie Dostać Do Klanu Black DeVils Oferuje
Arhciwum #Szukam klanu CS:S Steam / Non Steam
Klan Black DeVils Zapraszamy graczy klan. non steam\steam
Prosze o usuniecie tematu!
Arhciwum #Szukam klanu CS:S Steam / Non Steam
Profesjonalny kurs rysowania
Czy zawsze chciałeś(aś) ładnie malować? Lecz wszystkie twoje prace wyglądają okropnie? Możesz to zmienić!!! Ten kurs nauczy Cię jak łatwo można rysować twarze, części ciała, zwierzęta a nawet całych ludzi. http://i29.tinypic.com/2n6rwqf.jpg Kurs zawiera sporą ilość rysunków i...
Książki
Klan Bandit-Team.pl - Rekrutacja Otwarta (klan STEAM !! )
Rekrutacja do klanu Bandit Team otwarta. (KLAN STEAM !!) Poszukujemy dobrego Taktyka i Snajpera. Przyjmiemy do klanu 4 osoby. Oceniamy grę a nie a nie kto ile zabije. Dzieci ffa nam nie potrzeba! Co oferujemy: • stronę i profesjonalną domenę .pl
Archiwum forum
Profesjonalny szablon tanio!
Witam mam do sprzedania profesjonalny szablon dla gamingu lub multigamingu. Po zakupie szablon ten mozna tanio bo za 35zl oskryptowac na wania.pl Projekt jest wykonany przez mojego kolege Jaromedia, jest stworzony wedlug najnowszych trendow. Kontakt: 4979116 Mam tez wiecej swietnych projektow...
Prośby o wykonanie grafiki
Nowy profesjonalny klan szuka pro graczy
Witam. Nowo powstały grasz z zasadami szuka profesjonalnych graczy z poważnym podejściem do gry! Oto strona klanu: Best Player Gaming. Domena i serwer www opłacone na rok. Szablon wykonany na zamówienie, nie jest to jakiś za friko. Szukam graczy o: 1. Dużej dostępności. 2. Uczestniczeniu w...
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz