Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Szukam klanu CS 1.6 > Archwium #Szukam Klanu CS 1.6

Archwium #Szukam Klanu CS 1.6 - Tutaj trafiają stare i nieaktualne tematy z działu Szukam Klanu CS 1.6

Tagi: , , , , , ,

Odsłon tematu: 431
Narzędzia wątku

Szukam Klanu Ogar (oferuje serwer 10 slot.)

maxpayne789 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Poszukuje ogar klanu steam.
Oferuje:
Wiek - 13 lat
Staż - ponad rok
Mikro - on
Mutacja - off
Teamspeak2, Ventrillo - on
Serwer (10 slotów) ważny na miesiąc
Oczekuje:
Częstych sparów
Zgranego teamu
Dobrej Zabawy

Kontakt
GG - 1323291

Nieaktualne w tej chwili!!

Ostatnio edytowane przez maxpayne789 ; 07-02-2009 o 17:30. Powód: Post jest nieaktualny

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Szukam klanu !! Oferuje serwer!!
Nie jestem tutaj, żeby się podlizać, więc nie napiszę wam witam :) No więc tak jak w temacie. Wiek: 13 lat Mikro+słuchawki: on Steam:on mózg:on skill: hmm.. Przetestyujecie mnie staż: 1,5 roku
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
Pilnie szukam ogar klanu (mam serwer)
Witam szukam Ogar klanu coś o mnie: Nick: AndrzeeeJNH.exe Wiek 14 lat Mikro On Ogar On Sluchawki On GG: 549039 VT + TS On
AntyChrist Ogar! Oferuje serwer 12 slotowy!
Imię: Krzysiek Nick w grze: AntyChrist Wiek: 16 Oferuję: Mikrofon: Słuchawki Ogar Staż: 2 lata
Szukam klanu,dużo nie wymagam,wiele oferuje...
Witam Szukam klanu aby miło pograć u boku dobrej atmosfery i ćwiczenia z tą samą drużyną przynajmniej kilka miesięcy... Oferuję: -Wiek: 15 lat,mutacja on -Staż: 1,5 roku (ponad rok steam) -ex klany: High-Technology,easyMakers,Full-Controll, ... -Nick: zuulik! -Miasto: Białystok -Dostępność:...
Szukam klanu - oferuje ogar
Informacje o sobie: nick z gry: fanatyK wiek: 17+ rodzaj gry: steam dostepnosc: bardzo duza. w tygodniu od 16-23 w weekendy dluzej doswiadczenie: 4+ , skill do sprawdzenia . ex kilka bylo. kontakt: 13018830 Co oferuję:
szukam klanu wejdz zobacz co oferuje!
oferuje: wiek 16, ogar, zero placzu, staz 3 lata duza dostepnosc duzooo mixow wlasny kanal vt;p mam kilkanascie profesjonalnych szablonow i layow ( nie wiem czy dobrze napisalem) moge dac pod warunkiem ze bedzie domena !!
Oddam Serwer Publiczny 21 slot dla ogarniętego klanu
------------------------------------------------------------------- Przepraszam moderatorów wiaderko.pl za to że ten post umieszczam tutaj , ale nie znalazłem forum gdzie ten temat by pasował. ------------------------------------------------------------------
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Szukam klanu - oferuje serwer!
Witam. Mój poprzedni klan się rozpadł i został mi po nim serwer 20-slotowy publiczny na Hitme.pl w lokalizacji Gdańsk1 (194.181.7.61:27039). Jego miesięczne utrzymanie kosztuje jedynie 54zł!!! Nie chciałbym żeby się taki serwer zmarnował. W zamian oczekuję admina na serwerze - wystarczy mi...
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Szukam klanu oferuje SERWER!!!
czesc więc Ulubiona broń M4,ak47 Ulubiona mapa Wszystkie podstawowe Wiek 15lat Staz 2+roku Nick: 8) Oferuje 11slotowy serwer na voot.pl tylko ze się nanim nieznam i nawet nieumie go zrobic na non steam xD:vinsent: GG:5261669
SUPER SERWER KLANU | X - PLODE | ZAPRASZAM 16 slot
Serwer Klanu | X - Plode | non-steam 24/7 IP: 193.218.155.50:27177 haslo : bardzo latwe mozna sie domyslic ( nie podaje z wiadomych wzgledow ) jakby co to gg: 959295 Slotow : 16 stronka klanu : http://www.xplode.bnx.pl
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz