Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike 1.6 > Szukam klanu CS 1.6 > Archwium #Szukam Klanu CS 1.6

Archwium #Szukam Klanu CS 1.6 - Tutaj trafiają stare i nieaktualne tematy z działu Szukam Klanu CS 1.6

Tagi: , , , ,

Odsłon tematu: 553
Narzędzia wątku

NiiiD TiiiM | MED | MED | Cala prawda o mnie ^^

FastKille is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam ,

Szukam ogarniętego teamu , który gra częste cw , mixy ale z przewagą na cw , wiek najlepiej +16/17 co do stażu gry mało mnie to obchodzi byle byłby jakiś ogar i opór.

Co moge zaoferować?
Staż gry : 3R
Skill : (do oceny)
podkladka : razer goliathus control
specyfikacji pc nie będę wymieniał.

Co do dostępności : codziennie 20-24 , czasami 14/15 - 17 , w weekendy kwestia do omówienia

Co jeszcze ode mnie?
wiek +18
humor : owszem:]
puacz off
mózg on
pozycja : shooter/awp
programy : vt/ts , mIRC do ogarnięcia
szybkie przyswajanie taktyk , słuchanie prowadzącego , brak spamowania przez mica
jeżeli podchodzimy poważnie do teamu to po przegranej wyciągamy wnioski i gramy dalej bez płaczu , jednak chciałbym aby do każdego meczu podchodzić z myślą ,że się go wygra.

Wymagam klanu z zasadami , słuchanie się tylko i wyłącznie taktyka/prowadzącego , krótkie sensowne info.

Link gb/esl? POdam na GieGiu

Zainteresowanych oraz w razie jakichkolwiek pytań zapraszam Gg: 5547261

Pozdrawiam

Odp: NiiiD TiiiM | MED | MED | Cala prawda o mnie ^^

mjz. is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

sprawdź tu - Strzelnica Hajtów.pl

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
2 gamerów SKILLLED ! niiid timm na stałe !
Witam bardzo serdecznie nie bede owijał w bawełne powiem tak jak w temacie 2 gamerów szuka drużyny szukamy klanu już od 3 miesięcy były propozycje ale nie takie takie nas interesuje.... nidd tim na stałe... tak na poważnie bo to dziecinne .. jesteśmy po lanach bardzo zgrani cykamy razem 5 lat ...
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
FIGHT-OR-DIE ... niiid oporowo !
Witam, szukam 3 graczy mogą to być zgrani ze sobą tzn (2) lub nie (1+1). Priorytetem jest wiek 17-18 min(17) , staż minimum 5+ jeśli tego już nie spełniasz to nie PISZ !! Szukam graczy z ambicjami którzy po przegranym mixie nie zaczną kończyć swojej kariery w drużynie, szukam graczy nie...
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Niiid
Imię: Mateusz Nick: Forgotten Staż: 4 Wiek: 17 VT|MIRC|TS: On Słuchawki & Mikrofon: On Humor: On Mózg: On Płacz: Off Dostępność: Duża
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
Czy to może być prawda..?
Cześć. Przed chwilą przypadkowo zrobiłem speedtest, bo trochę mi się wszystko cięło, myślałem, że z jakiejś przyczyny zmniejszyła mi się predkość neta i dlatego tak jest. Wchodzę, testuję, patrze: http://i49.tinypic.com/2uojcx4.jpg Normalnie mam internet 4Mb. Myślę, że to jakiś bug, ale...
Pytania z odpowiedzią
[RS] Stachura Edward - Cala jaskrawosc
Stachura Edward Cala jaskrawosc http://images49.fotosik.pl/187/404ad09a9d28e2e1m.jpg Format: mp3
Audiobooki
ZANIM KUPISZ CD-KEY'A PRZECZYTAJ BO WARTO (cala prawda o allegro i supporcie steam)
Zaczne od tego, kupilem cd-key z allegro, niestety trafilem na oszusta ktory, zachowywal cd-key'e i hackowal konto mailowe i zarazem STEAM, napisalem do supportu o zaistnialej sytuacji lecz bardzo sie zawiodlem "odeslali mnie z kwitkiem" tzn. pokazalem im wszystko potweirdzenie przelewu, link do...
Problemy z CS 1.6
[RS] Cala prawda o Nostradamusie (Discovery)
Cała prawda o Nostradamusie (Discovery) http://images47.fotosik.pl/63/9682d37ba612eb60.jpg Michel de Nostre-Dame, francuski lekarz i astrolog, urodził się na początku XVI wieku. Zasłynął pod imieniem Nostradamus jako najsłynniejszy na świecie jasnowidz. Przepowiedział m.in. karierę Napoleona,...
Filmy dokumentalne
Zagraj z NEO i cala ekipa MYM
Chcesz zagrac z Neo oraz cala MYM Zawsze chciales zagrac z swiatowej klasy graczem Nadchodzi 1 taka okazja Wejdz na strone i dowiedz sie wiecej Polec nas znajomym http://www.effective-team.info
OffTopic - Counter Strike
CyberBazz cala prawda dla tutejszych znawców haxów
Witam wszystkich użytkowników tego forum i łowców cziterów :wink: Z tej strony NeuroPunks gracz ostatnio czesto oskarzanego klanu Tequila o czity :???: Chciałem was uswiadomicz ze nasz zawodnik CyberBazz nie używa zadnych wspomagaczy typu skill.exe :lol: Mowie wam to ja zeby wrescie dotarlo...
Archiwum Cheats Zone
Serwer Klanowy <DrInK^SqUaD> 20 slotow cala dobe !!!!
Serdecznie zapraszam na nasz klanowy serwer <DrInK^SqUaD>. Jak widac w temacie do dyspozycji jest 20 slotow, serwer jest calodobowy, ze spotkaniem admina nie powinno byc problemow. Dodam tez ze serwer jest chroniony antycheatem "SXE INJECTED" IP: 193.218.155.50:27301 Reszta pod nr GG:...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz