Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > Szukam klanu CS:S Steam / Non Steam > Arhciwum #Szukam klanu CS:S Steam / Non Steam

Arhciwum #Szukam klanu CS:S Steam / Non Steam - Tutaj trafiają stare i nieaktualne tematy z działu #Szukam klanu CS:S Steam / Non Steam

Tagi: , , ,

Odsłon tematu: 518
Narzędzia wątku

Klan Rekrutuje + Propozycja Spara

Panas is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Klan Electric Monkey's chętnie zagra spara + opcja przyjęcia do klanu !!!

Zainteresowani Pisac tu bul na gg : 15913700

Odp: Klan Rekrutuje + Propozycja Spara

nando1992 is Offline
Banned

Poziom upalenia:

W sprawie spara pisz na gg.

Odp: Klan Rekrutuje + Propozycja Spara

nando1992 is Offline
Banned

Poziom upalenia:

W sprawie spara pisz na gg 868809.

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Klan [G*K] Zagra spara
Czy zagracie na nas spara data do ustalenia 4vs4 lub 5vs5 na naszym serverze IP 217.117.130.206:27029 pisać na gg 9105965
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Klan ns szuka spara!
Jak w temacie szukamy spara z graczami na poziomie ok. med - w sprawie spara pisać domnie na gg 10010953 (spar ma odbyc sie dzis)
Klan rsp zagra spara
klan .:rsp:. zagra spara 3vs3:peace::peace:
Klan CGT Zagra Spara
Klan Crossfire Gamers Team chętnie zagra spara, oczywiście na STEAM. Proponujemy 4vs4 , ewentualnie 5vs5 Posiadamy wykupiony serwer (Bardzo niskie pingi) Zainteresowanych prosimy o kontakt pod numer gadu gadu : 4769601 :ganja: :cool: Strona internetowa klanu :...
OffTopic - Counter Strike
Chętny klan AK' TEAM na spara
Chętnie zagramy sparing w CS:S .Przyjmiemy wszystkie oferty .Wolimy zagrać na servie klanu przeciwników . Strona naszego klanu : AK' TEAM 79.173.11.234:27015-IP SERVA WBIJAĆ !!! NAZWA SERVA: PL serv klanu AK' TEAM na stronce jest wszystko Jak pomoglem prosze o :ganja::ganja::ganja:
Arhciwum #Szukam klanu CS:S Steam / Non Steam
Klan hC * zagra spara :)
weekend - od 19 - 24 :) Dni powszednie - 18 - 21 :) 4v4 , 5v5 gg : 9807907 non steam
Klan Bad-Boys zagra spara!!
Witam moj klan z checia zagra spara !! Mamy serwer !! Spary 5v5 mr12 !! Kontakt gg 6000180
[F]rag [P]ro [G]ames Rekrutuje!!!!! i kto chce spara
Biore do klanu wszystkich kto ma steam mikrofon i skill pro Oferujemy : serwer Kanal ts Codziennie spary
[F]rag [P]ro [G]ames Rekrutuje!!!!! i kto chce spara
Biore do klanu wszystkich kto ma steam mikrofon i skill por NASZ KALN JEST PRO TAK JAK W NAZWIE!!!!!!!!!!! Oferujemy
KLan Low Spara szukamy
Jezeli ma ktos ochote na spara 3vs3 lub 4vs4 lub 5vs5 to piszczie na gg 4355324 jAk w opisie klan ma skill low szukamy klanu na podobnym poziomie:)

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz