Witam, jestem jednym z klanowiczów klanu BlooD RavenS chciałbym was poinformować że oficjalnie trwa rekrutacja przyjmujemy chętnych graczy spełniających nasze warunki:).

Teraz krótko o nas co możemy wam zaoferować:
Jesteśmy zgranym klanem chociaż jest nas tylko 5 ...:( pomagamy sobie nawzajem i zawsze trzymamy się razem :D więcej szczegółów nie mogę wam zdradzić ponieważ ja sam dołączyłem do tego klanu nie dawno:) ale mogę was zapewnić że w tym klanie grają dobrzy ludzie nie żadne dzieci wyzywające każdego...

teraz co możemy wam zaoferować...
-Grę na dość wysokim poziomię
-Zawsze ci pomożemy;)
-PosiadamyServer (wykupiony na Hostage.pl - najtansze serwery gier multiplayer w Polsce!)
-Team Speak
-Stronę www
jest jeszcze wiele innych rzeczy:) które mógłbym tu wymienić ale przejdę odrazu do rzeczy...
EDIT.ZAPOMNIAŁEM DOPISAć średnia wieku to ;p gdzieś tak 17-18 :P

Jeżeli chcesz do nas dołączyć udaj się na nasza stronę ™Blood Ravens™ następnie skieruj się na forum po zarejstrowaniu do działu REKRUTACJA:) i napisz podanie wzór podania znajduję się także u nas na forum.W razie pytań skieruj się do mnie na Gadu-Gadu 8971177.

Pozdrawiam KuKi.

(p.s mam nadzieje że zachęciłem was do dołączenia do klanu :) tym postem jak i samym tematem hehe:>)