Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > Szukam klanu CS:S Steam / Non Steam > Arhciwum #Szukam klanu CS:S Steam / Non Steam

Arhciwum #Szukam klanu CS:S Steam / Non Steam - Tutaj trafiają stare i nieaktualne tematy z działu #Szukam klanu CS:S Steam / Non Steam

Tagi:

Odsłon tematu: 481
Narzędzia wątku

Gdańsk

bakmati is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam, (na początek krótki wstęp)
Nazywam się Mateusz i mam 16 lat razem z moim przyjacielem okolo 8 miesiecy temu zaczęliśmy grać w CSS. Uważamy iż jesteśmy już dobrymi graczami i chcielibyśmy coś z tym zrobić, posiadamy wszystkie niezbedne rzeczy do gry: mikro, ogar, humor, TS/VT itp. itd.
Ale, do rzeczy poszukuje 3 ogarniętych ludzi z Gdańska min 16 lat po to aby stworzyć klan. Obowiązkiem tego klanu będzie przede wszystkim składka na serwer. Chciałbym też abyśmy nieraz spotkali sie na starówce na jakieś "lody" . Kto chcial ten zrozumiał więcej info u mnie.

Piszcie pod spodem jak i na GG 8830039

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Lan - Gdańsk ?
Czy zapowiadaja sie jakies LANówki w Gdańsku ? Nic nie znalazlem, a dawno nie bylo. Zrobcie coooś. ; )
CS LAN Party - imprezy OFFLINE
[PL][NS]GorliCKA MordowNIA ***POLECAM*** [FFA] [GDANSK]^^
SERDECZNIE ZAPRASZAMY NA NOWO OTWARTY SERWER GorliCKA MordowNIA!!! SERWER NA POLSKIEJ LOKALIZACJI.MALE PINGI.ZERO LAGÓW!!!! NA SERWERZE PANUJE MIŁA ATMOSFERA, DUŻA LICZBA ADMINÓW, ZERO CHEATERÓW, NOWE PLUGINY, NOWE MAPKI A TO WSZYSTKO OFERUJE WAM SERWER GorliCKA MordowNIA!! GorliCKA...
Serwery CS:S Steam i Non Steam
4 Gdańsk+okolice Oporowych !
Tak jak w temacie szukam 4 osób z Gdańska lub okolic. Sam mieszkam 12 km od Gdańska ale z moim dojazdem nie będzie problemu. Chcę skleić team głównie na Lany. Znudziło mi się granie w klanach gdzie osoby są z całej Polski i jest 0 możliwości wyjazdu na lana. Chcę osoby z Gdańska bo wtedy możliwe...
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
Tserwery.pl [Gdańsk czy Warszawa?]
Cześć. Mam pytanie, który hosting jest bardziej opłacalny pod względem cena/jakość? Chodzi tu o Gdańsk lub Warszawę w hostingu Tserwery.pl
Hosting serwerów gier
Strzelnica Gdańsk [FFa]. - Szukamy 4 Adminów.
Strzelnica Gdańsk √ Server Name - Strzelnica Gdańsk √ IP - 91.203.134.191:27102 √ Slot - 12 √ Host Name - Postrzelaj.pl ( bardzo niskie Pingi ) √ Typ Rozgrywki - FFa √ Head Admin - eSport'owiec. √ Forum - CS STRZELNICA FORUM
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
[RS] David Gilmour - Live In Gdansk
http://i36.tinypic.com/96cl8x.jpg Disc 1 01. Castellorizon 02. On An Island 03. Blue, The 04. Red Sky At Night 05. This Heaven 06. Then I Close My Eyes 07. Smile
Koncerty
*****GdańsK 91.199.22.43:27405 *****
Nazwa : PeNtaGoN TeAm Lokalizacjia : Gdańsk (Trójmiasto) IP serwera : 91.199.22.43:27405 Antyczit : Sxe Ilość slotów : 20
PeNtaGoN TeAm ZAPRASZA :):):) GDAŃSK
Nazwa : PeNtaGoN TeAm Lokalizacjia : Gdańsk (Trójmiasto) IP serwera : 91.199.22.43:27405 Antyczit : Sxe Ilość slotów : 20
PeNtaGoN TeAm Gdańsk ZApraSZA :):)
Nazwa : PeNtaGoN TeAm Lokalizacjia : Gdańsk (Trójmiasto) IP serwera : 91.199.22.43:27405 Ilość slotów : 20 Czas : 24/7 (24 godziny, siedem dni w tygodniu)
Strzelnica Gdansk
http://www.gametracker.com/server_info/195.42.112.97:27030/ Strzelnica Gdańska IP : 195.42.112.97:27030 PW : 12 @Admin : Konik(GG:4679611) Informacje : Serwer stoi juz od jakis 5 miesiecy na serwerowni Shooters.pl :) Przez 4 miesiac byl to serwer Non steam , poziom był za niski wiec...

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz