Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > Szukam klanu CS:S Steam / Non Steam > Arhciwum #Szukam klanu CS:S Steam / Non Steam

Arhciwum #Szukam klanu CS:S Steam / Non Steam - Tutaj trafiają stare i nieaktualne tematy z działu #Szukam klanu CS:S Steam / Non Steam

Tagi: , ,

Odsłon tematu: 539
Narzędzia wątku

Strzelnica starych poszukuje

kilo79 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Serwer StrzelnicyStarych PILNIE poszukuje technika do zajmowania się serwerem StrzelnicaStarych TickRate 100 od strony technicznej (pluginy etc.). Powinien być otwarty na ewentualną krytykę i propozycje. :]

Zapraszamy także wszystkich graczy na serwer StrzelnicyStarych. Jest to nowy serwer ze statystykami Final Battleground oraz HLStats na którym zbierają się grupy ludzi tworzące fajny klimat i przyjemną grę.
Zapraszamy serdecznie.

IP: 91.210.129.155:27015

Kontakt na forum StrzelnicaStarych, Serwer CSS, :: Strona Główna

Ostatnio edytowane przez kilo79 ; 04-02-2010 o 23:17.

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
WYKONAM: STRONY WWW DLA MŁODYCH, JAK I STARYCH KLANÓW ORAZ GRAFIKA DLA POTRZEB KLANU!
www.Chlopcy-Radarowcy.xpag.pl Oferujemy działaność: Przypominamy także o działalności medialnej naszego klanu, oferujemy: - Tworzenie stron pod webspell - Wgrywanie Szablonu - Tworzenie for PHPP2 by Przemo - Logotypy - Herby - Avatary na steam - Bannery/Buttony
Wykonam
szukam starych polskich figurek z gwiezdnych wojen
Witam, Kolekcjonuję stare polskie gumowe figurki z Gwiezdnych Wojen. Zapraszam na moją stronę StarWarsaw Jeżeli ktoś zbierał te figurki w dzieciństwie, chętnie odkupię. http://starwarsaw.pl/images/pluke3.JPG
Inne
Ie 1.1 usuwanie starych ślizgaczy
Witam. Mam myszke ie 1.1 i zakupiłem dzisiaj ślizgacze miceskatez. Tylko mam jeden problem w instrukcji napisane jest, że w przypadku naklejenia na oryginalne ślizgacze moża nastąpić efekt gubienia się myszki na podkładkach steelpad, icemat. Mam właśnie tą podkładkę i czy jest sens usuwania starych...
Myszki, urządzenia wskazujące, podkładki
Strzelnica-Konin.com [FFA+BF2] @ Strzelnica-Konin.com - 94.23.241.215:27069
Serwer Counter Strike 1.6 - Strzelnica-Konin.com @ Strzelnica-Konin.com Adres: 94.23.241.215:27069 Sloty: 18 Timelimit: 25 FriendlyFire: 0 C4Timer: 35
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
szukam starych zdjęć..!pomocy
Elo all szukam starych zdjec fc barcelona z 1899 roku
Pytania z odpowiedzią
Poszukuje grupy lub sieci serwerów, która poszukuje serwera FFA!
Witam! Posiadam serwer 17 slotowy public i chciałbym się połączyć z grupą lub siecią serwerów ponieważ sam nie mogę rozkręcić serwera. Zainteresowanych proszę o kontakt na GG: 6003812 lub steam: przemo301 ...
[RS] To nie jest kraj dla starych ludzi / No Country for Old Men (2007) *FULL DVD* PL
To nie jest kraj dla starych ludzi / No Country for Old Men (2007) *FULL DVD* Lektor PL http://www.bi3.pl/img/511toniejest.jpg Myśliwy Llewelyn Moss znajduje niedaleko granicy z Meksykiem paczkę heroiny, dwa miliony dolarów i wielu zabitych. Zabiera ze sobą pieniądze. Oczywiście obie strony...
Filmy obyczajowe, dramaty
->STRZELNICA PL<- [TP] (www.strzelnica.yoyo.pl)
Informacje: IP: 80.48.93.73:27015 Nazwa: ->STRZELNICA PL<- (www.strzelnica.yoyo.pl) Sloty: 32 Forum: www.strzelnica.yoyo.pl Czas mapy: 35min Lokalizacja : koło Leszna (Góra) Szybkość internetu : 100Mb/s Antyczit: HlGuard
Prosze o zamkniecie mojich starych postow.
prosze o zamkniecie mojich starych postow.
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz