Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > Szukam klanu CS:S Steam / Non Steam > Arhciwum #Szukam klanu CS:S Steam / Non Steam

Arhciwum #Szukam klanu CS:S Steam / Non Steam - Tutaj trafiają stare i nieaktualne tematy z działu #Szukam klanu CS:S Steam / Non Steam

Tagi: , ,

Odsłon tematu: 509
Narzędzia wątku

Sniper szuka klanu

kicek1995 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam poszukuję klanu CS:S
Coś o sobie
Grałem w CS AWP i wmiare ogarniałem na steam.
Postanowiłem przeżucić się na CS:S jednak to nie oznacza że mój skill z AWP spadł. Gdyż to nie robi różnicy.
W csa gram 2 lata.

Oferuję:
Staż 2 lata
Ogarniecie Awp
taktyki
Składki

Wymagam:
Częste spary
Serwer może być
Stronka

Szukam klanu non steam gdyż nistać mnie na steam ale klan i tak musi być ogarnięty
10500939 PISAĆ!

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
No liferski sniper szuka
Nick: Senio Wiek: 14 Staż: 2 lata Skill: Zobaczycie sami :) VT/TS2/Mumble: Posiadam Wszystko Składki: jop Pozycja: Shooter/SNIPER O sobie: Miły, spokojny, brak mutacji, grajacy tp, no lifer Oczekuję
Śmietnik
OPOROWY GRACZ [SNIPER/SHOOTER] SZUKA KLANU !
Nick:pNq Wiek:16 Staż: 3 lata Skill: Med+ VT/TS2/Mumble: VT Składki: Jestem na tak. Pozycja: Sniper/Shooter (Lepszy sniper, interesuje mnie bardziej granie na oto właśnie tej pozycji., ale nie mówię, że shooter ze mnie kiepski ;)) O sobie: Spokojny, ogarnięty, oporowy gracz. ...
Śmietnik
Sniper AzotoN1 Szuka
Witam Na początek powiem że mam na imię Damian "AzotoN1" i szukam klanu Counter Strike 1.6...Szukam klanu tylko i wyłącznie z Ciekawą Przeszłością i planami na Przyszłość...Dodam że jestem bardzo ambitnym i zaangażowanym w to co robię...Wszystko co najważniejsze opiszę poniżej Wymagam:...
Śmietnik
Sniper eslowy ! szuka
Witam poszukuje klanu na platformie STEAM ! Klan ma byc w miare ogarniety itp OD KLANU Oczekuje od klanu ! -Serwera -Strony - Ogaru - Braku dzieci
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
Shooter/Sniper szuka! - RdK
Witam. Jak w temacie szukam ogarniętego klanu.. O Mnie: * Imię; Radek * Nick; RdK * Staż; ok. 2-2,5 roku * Wiek; we wrześniu 18 lat * Skill; do oceny * Płacz; off
sniper/shoter szuka klanu
Siema szukam czegos ogarnietego najlepiej nie nowo powstalego -wiek to minimum 15 lat nie bede gral z dziecmi co dostaly stema i sie teraz nim podniecaja -strona w miare ogarnieta -serva nie musi byc jak cos to sie zlozymy -czeste cw nie chce grac raz w tygodniu spara i mixy codziennie o...
Sniper sz.klanu
Witam Szukam ogarniętego klanu z przeszłością , szukam klanu który istnieje już więcej niż pół roku . Oferuje - Granie z umysłem - Serwer 20 slotowy :) ale myślę że już macie serwer i będą 2 serwery w klanie jeden np na zombie mod itp - W klanie mogę zostać taktykantem :) - Staż...
Szukam KLanu (sniper)
Witam Szukam klanu steam Oferuję : - Wiek 15 -Staż 2-3 lata -Dostępność : od 15:20 -Ogarnięcie map -STEAM jak najbardziej
DOBRY SNIPER SZUKA KLANU non steam
Od klanu oczekuje: :arrow: Strony :arrow: Zgrania :arrow: Sparingi,treningi :arrow: nieoczekuje serwera Oferuje: :arrow: Skil:med+ :arrow: Mikrofon :arrow: Dobra gre :arrow: Staz 2lata
Sz. Klanu! Dobry taktyk, Camper, slaby sniper. Szukam aktywnego klanu tzn. taki ktory rozgrywa czesto mecze klanowe.
1. Nick w csie. =mam 2 D3xTeRrr lub Smerff 2. Ile masz lat. =14 3. Od jak dawna grasz w csa? =uhuhu sporawo ale na oko 3lata? 4. Czy byłes w jakims klanie? =nie bo mi sie niechcialo szukac 5, Jak grasz xD ? =w skali 1-6 to 4+ czemu tak malo zapytacie? jak dla mnie 6 to jak ktos 3 na 10...

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz