Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > Szukam klanu CS:S Steam / Non Steam > Arhciwum #Szukam klanu CS:S Steam / Non Steam

Arhciwum #Szukam klanu CS:S Steam / Non Steam - Tutaj trafiają stare i nieaktualne tematy z działu #Szukam klanu CS:S Steam / Non Steam

Tagi: , , ,

Odsłon tematu: 537
Narzędzia wątku

Laska szuka ogarniętego klanu

kosmoski is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Szukam ogarniętego klanu STEAM

gg. 5586907
e - mail damiangaj@.adel.net

Odp: Laska szuka ogarniętego klanu

Logitech07 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

W takim razie zapraszam:

Incredible

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
no`1 szuka ogarnietego klanu.
Nick: no`1 Wiek: 17 skonczone. Staż: 4+ Skill: med+/- VT/TS2/Mumble: VT Składki: Nie daję 100% pewności ale sie postaram :) Pozycja: Shooter O sobie: Spokojny, miły, Ogarniam nowe znajomości bez problemu ;), punktualny. Oczekuję
Śmietnik
Yar0 szuka ogarniętego klanu
Nick: Yar0 Wiek: 13 Staż: 3/4 Skill: Dobry VT/TS2/Mumble: ts3 Składki: 5 zł / miesiąc Pozycja: Shooter O sobie: Lubię grać w cs'a, nie przeszedłem mutacji, ale rzadko się odzywam, więc nie powinno być problemów :D Oczekuję
Śmietnik
myQ szuka ogarnietego klanu
Oto moje CV: Nick: myQ Wiek: 18 Staż: 3 Kontakt GG: 2573546 Program TeamSpeak2, Ventrilo (oczywiście Mikrofon jest obecny) Znajomość map do CV humor, kultura,ogarnięcie Płacz: OFF Mózg: ON
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
`Mav szuka ogarniętego klanu ... !
Siemka jestem Mav i szukam klanu Counter Strike Non Steam. Poszukuje ogarniętego klanu z ogarniętymi graczami. Klan także musi posiada stronke www oraz niekoniecznie serwa. Moje dane : Staż : 1,5 roku Ulubione bronie : Maverick, Kałach, AvP Ulubione mapki : de_dust, de_dust2, de_train,...
k2 szuka ogarnietego klanu
witam. szukam ogarnietego klanu ns z tego wzgledu ze nie mam steama a funduszy narazie brak. za sobą mam mnostwo potyczek na esl'u zarowno 1on1 jak i 5on5. w cs gram od 12 roku zycia. gralem przeciwko staremu PGS lecz niestety przegralismy 5:7 :P co do skilla... ogarniam wszystko.. mam za...
Snajper szuka Ogarniętego Klanu.
Szukam ogarniętego klanu, który chce zaistniec na scenie eSportowej. Wszelkie informacje udzielam na Gadu-gadu 8975139 lub Nick steam : benjamin919.
aXe Szuka ogarnietego klanu
Witam Nazywam się arek mam 15 lat szukam ogarniętego klanu Steam oferuje: -steam on:ganja: -humor on:ganja: -płacz off (xD):faja: -ts on:peace: -konto esl i gb on:paker: -mikrofon on:acute: -real nick on:acute:
ths# szuka klanu ogarnietego
wiek 16 gram w cs 1.6 nonsteam 2.5 roku mam adma na serwie który można wykorzystać posiadam kanał team speak mogę zrobić stronę internetową klanu nie używam czitów!!!! :music2::music2::music2::music2: wymagam
X7. szuka Ogarnietego Klanu
Zacznijmy od tego,że jeżeli masz klan który polega na tagu i na niczym więcej nie pisz Jeżeli na treningach masz zamiar prowadzić grę 4fun nie pisz. | COS O MNIE | Nick: X7 Wiek:14 staż:3 lata dostepnosc- od 16-20-21
NeXt szuka ogarniętego klanu
O sobie :arrow: Imię : Wojtek :arrow: Nick : NeXt :arrow: Wiek : 15 i pół xD :arrow: Staż : 1,6 roku (wcześniej ver. 1.5) :arrow: S/NS : NS zakup Steam'a w ciągu miesiąca:) :arrow: Skill: nie ma o czym mówić sprawdzicie mnie i sami osądzicie:) Oferuję

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz