Klan BadBoys szuka członków do klanu.
Nasza strona to:
BadBoys - Skillz0rS
Klan jest non-steam'owy.
Aby dołączyć odwiedź nasze forum ;)
|
|
Klan BadBoys szuka członków do klanu.
Nasza strona to:
BadBoys - Skillz0rS
Klan jest non-steam'owy.
Aby dołączyć odwiedź nasze forum ;)
ja bym mogl sie zglosic prosze o odp 13173259
siema tu commodore jestem chętny ale mam non steam'a :(
Klan non-steam? Doprawdy urocze... Niewiem tylko czemu to ma słuzyć, może temu że wtedy team bezkarnie może używać wh? :)
nie grales z nimi wiec nie wiesz a co do czytania nie chce mi sie
bartekm2008 byś sie zdziwił czy niegrałem więdz jak niewiesz jak było to niesap
O cos sie klucicie
sapie bo wiem ze nie grałeś bo bym cie widział
wszyscy ns tam macie?
bartekm2008 dziecko z problemami psychicznymi. Po cholere sie udzielasz jak niewiesz pod jakim nickiem i w jakim klanie grałem? ... dziecko bezsensownie nabijające posty które za wszelką cene stara sie udowodnić swoja racje, a wychodzi na typowego wsiuna z wioski...
wejź mnie nie wkurwiaj bo sam zaczynasz
Witam !!
Mogę do klanu??
Mam Steam''a
Gram równo 4 lata
Mam Microfon
Umiem Grac Bardzo Dobrze!!
Jeśli nie nie obrażę się !!
Widzę super klan. 2 członków, a mecze grane 3vs3. Mniejsza z tym. Widzę, że ostro się przykładacie. Kilkanaście sparów na dzień z zagranicznymi drużynami. też bym z nimi chętnie zagrał na Non-Steamie. Skoro macie tyle wygranych meczów z drużynami z całej Europy nawet nie będę zachęcał Was do spara. Fajnie, że macie stronkę na yoyo.pl - pro. Nazwa też oryginalna.
Witam!, chciałbym do klanu: Gram 1 rok, mam mikrofon, gram całkiem nieźle, jestem aktywnym graczem.
lol DragonxVx
Pokazałeś że potrafisz odświeżać tematy... Widać że nie czytałeś regulaminu i daty kiedy ten post był napisany:)
| « Klan Black DeVils Zapraszamy graczy klan. non steam\steam | www.mm-klan.pl » |