Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Luźne pogaduchy > Książki > Audiobooki

Audiobooki - Forum poświęcone audiobookom - czyli książkom w wersji elektronicznej z lektorem. Linki do audiobooków, opinie, dyskusje, poszukiwania.

Tagi: , , , , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: robert kaplow, film quand l amitié tue
Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1345
Narzędzia wątku

[RS] Kaplow Robert - Kto zabija najslawniejszych amerykanskich pisarzy

tomson13 is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Kaplow Robert

Kto zabija najslawniejszych amerykanskich pisarzy

Format: mp3
Rozmiar: 355 MB
Czas trwania: 06h 49m 12s

CZYTA: Adam Ferency

OPIS :

Blady strach padl na amerykanskich pisarzy, którzy pisza thrillery, kryminaly, ksiazki
sensacyjne. Wsród nich sa takie slawy rynku bestsellerów jak Tom Clancy. Danielle Steel,
Sue Grafton. Oto po kolei gina zamordowani. Gina dokladnie w taki sposób, jaki opisywali we wlasnych ksiazkach, tak jak usmiercali swoich bohaterów. Gdy odkryto te zaleznosc - autor-morderstwo, zrodzilo sie pytanie - kto nastepny? Czyz mozna sie dziwic, ze wielu nie bylo pewnych swego losu i zalowalo, ze tak okrutnie obeszli sie z postaciami swoich powiesci? Wyszlo na to, ze nadeszla kolej Stephena Kinga. Ten jednak postanowil bronic sie za wszelka cene. Jak? Odkryc, kto jest morderca...

Kod:
 Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.

Moje cale zbiory audiobookow i sluchowisk (z akcentem irlandzkim) :

Kod:
 Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.

Ostatnio edytowane przez tomson13 ; 02-10-2009 o 13:21.

Odp: [RS] Kaplow Robert - Kto zabija najslawniejszych amerykanskich pisarzy

qba53 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam! Według mnie, brakuje części 39 tego audiobooka. Pozdrawiam.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
ZARABIANIE NA AMERYKAŃSKICH SERWISACH!!!
Witam wszystkich którzy mają ochotę zarobić trochę pieniędzy na amerykańskich stronach internetowych. Na zarobienie pieniędzy (od 100 do 10 000 dolarów – na jednym serwisie, a ja podam Wam aż 9!) będziecie musieli czekać od 1 – 2 miesiecy poświęcając godzinę dziennie. Najważniejsze jest to, że nie...
Archiwum forum
Smog zabija 5 tysięcy londyńczyków rocznie
WIELKA BRYTANIA. Posłowie Izby Gmin wezwali do przeprowadzenia rewolucji transportowej, by ustrzec tysiące londyńczyków przed przedwczesnym umieraniem z powodu zanieczyszczenia powietrza. Raport komisji ds. środowiska stwierdza, że nawet 50 tysięcy ludzi rocznie w całym kraju umiera na skutek...
Wolne media
Zabija na początku rundy
Siema Nie wiem co jest grane. Kupiłem nowy serwer zainstalowałem mody itp. Wszedłem z kumplem na serwer, aby zobaczyć czy wszystko gra. No i nie grało, zabijało nas na początku rundy. Gdy grałem sam wszystko chodziło. Zabija dopiero wtedy kiedy jedna osoba jest z ct a druga w tt. plugins.ini...
Problemy i konfiguracja AMXX
Problem z AMX ! na początku rundy zabija graczy
Witam, Mam taki problem, po wgraniu amxa na serwer z różną częstotliwością zdarza się coś takiego że na początku rundy zabija 1, 2, 3.. zawodników. Niewiadomo czemu, niewiadomo za co. Czasami jednego kilka razy pod rząd. Przez jakiś czas było tak że jak ktoś nowy sie zalogował to zginal raz na...
Problemy i konfiguracja AMXX
Gdy się ruszę, zabija mnie natychmiast
Siemka, mam jeden problem od 10 min. Wbiłem na jeden server FFA ;p i zaczeli bocić więc ja się też przyłączyłem XD. Potem wyłączyłem cs, i jak chcę wejść na jaki kolwiek server to mnie zabija:: 1 runda: Kupuje itemy, i chcę się ruszyć to mnie zabija (samobójstwo) Jak to przez te czity do...
Problemy z CS 1.6
Żużel zabija Polską piłkę nożną.
Czytając jak zwykle bezsensowne artykuły na sportfan.pl zauważyłem wypowiedź jednego z użytkowników: Ten gość wyjął mi z ust te słowa, sam jestem kibicem Elany a wiadomo że w Toruniu jest także unibax i to właśnie na niego idzie w pizdu kasy.Prezydent Torunia wybudował niepotrzebnie kibicom...
Inne
Zabija ludzi
Witam! Mam serwer gra po 20 typa 10 CT 10 TT i na początku rundy zabije 1 w CT i 1 w TT. Help Me jak zrobić by tak nie zabijało
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Czemu na niektorych servach sie ciezej zabija niz na innych ?
Czemu na niektorych servach sie ciezej zabija niz na innych ? Szybciej banie wlaza jakos i wogle a na niektorych niemoge w nikgo trafic
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
HLDS2 czyli serwer dla CS Source Zabija no steam
Witam przerobiłem serwer na no steam i ma m problem ci jakiś czas zabija mi niektórych graczy jest na to jakiś sposób :sad:
HLDS2 czyli serwer dla CS Source

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz