Idę się pouczyć na jutrzejsze kolokwium, dobranoc.do zobaczenia za granicą.Wiek: 17
|
|
Idę się pouczyć na jutrzejsze kolokwium, dobranoc.do zobaczenia za granicą.Wiek: 17
Dzięki, trochę szkoda, że ten wiek jest źle podany, ale OK. Jeżeli nalegasz, spotkaj się ze mną w legalu i stwierdź, czy mam 17 lat. Konto zakładałem na szybko, a widzę, że nie da się go zmienić.
Idź się dogadaj z Sebą, na pewno Twój ziomal Ci pomoże.
Ja jako h@ popieram swoich adminów , nie dlatego że wszyscy mają flagi na serverze , ale akurat sytuacja, którą przedstawiłeś jest TAKA SAMA jak pozostałe.
Ktoś się tłumaczy że go nie było , dostał bana i chce unbana bo to nie on. Nie interesuje mnie to. Ban jest na Twoj sid i tyle ile masz kary tyle odczekasz. Babcia , kot , wujek czy rybka każdy może grać , ale jak robi mi burdel na serverze to nie życzę sobie tego. To co zrobisz teraz , czy zmienisz hasło, czy się będziesz zarzekał że już tak się nie stanie , to jest tylko i wyłącznie w TWOIM interesie. Nasz jest taki żeby karać lamusów za ich przewinienia. Odczekasz więc swoją karę i dopiero będziesz grał. Na przyszłość jak wyjeżdżasz to zmień sobie hasło i je gdzieś schowaj żeby nikt nie korzystał. Będziesz miał pewność że nie dostaniesz bana niby "za darmo".
Pozdrów śmierdzące puchatkowe servery.

| « Ban Reklama | Proszę u UB » |