[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zbanowany przez __________________
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na forum.wiaderko.com
[AMXBANS] Przyczyna: 'nudzisz'
[AMXBANS] Czas: '4 godzin'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:20164214'
[AMXBANS] Twoje IP: '89.74.165.75'
[AMXBANS] ========================================
Oczywiście grałem z awp na trainie, raz i tylko raz przeczekałem na awp jak sie wychyli na trainie przy małej drabie gdzie czekałem jakieś 10sek i zabiłem Fakenicka ( nie wiem jak on się dokładnie nazywa ) dostałem kicka za kampienie.... Non stop jak grałem to nie kampilem dłużej niz 5 sekund tylko cały czas się ruszałem, zmieniałem pozycje... Później dostałem drugiego kicka za niby kampienie, admina pytalem o co ci chodzi, on ( ____________ ) napisał, ze wgl. nie wychodzę z respa o to nie prawda... Non stop zmieniałem pozycje, np: jak bylem na malej drabie to jezeli kogos zabilem albo nie trafiłem w ta osobe to od razu się cofnąłem na "elke" żeby stamtąd go rozwalić.. ( btw. i go zabiłem ).... W next rundzie nie udalo nam się wbić na zamek ( ja grałem eco po kicku ) i powiedziałem przez micro dawaj wrócimy na od nogę bo nas rozwala ( pake mial admin _________ ) i on poszedl z paka na mala drabe, ja powiedzialem co ty robisz wiadomo ze tamtędy nie wbijemy no i ja poszedłem na od noge, w połowie wejścia na od nogę on zginął i powiedziałem, mówiłem zeby pojsc od noge tak to bysmy wygrali, do tego z od nogi rozwaliłem kolesia który był 1 w ct i miał ak a pocisnąłem go glockiem ... gdy już byłem na bs żeby pójść po pakę dostałem tego o to bana .... Ten admin _________ nie wiem kto to jest, na samym poczatku myslalem ze pierwszego kicka dostałem od fakenick bo to spoko admin a cos mu nie wychodziło to napisałem w żartach ( on o tym wiedział ) "lamisz xD" bo miał słabe staty i jakoś gra mu nie szla